Dietmar Ehrentraut, 70 de ani,  și soția lui,  Nellia, 64 de ani, din Austria fac senzație pe internet într-un filmuleț în care sunt surprinși  în timp ce participă la un concurs de dans în Bavaria, Germania, pe muzică rock ‘n’ roll, la care au participat săptămâna trecută. Video-ul cu ei a fost urmărit de 62 de milioane de ori și share-uit de 1,6 milioane de internauți și a avut zeci de mii de comentarii, oamenii fiind fascinați de modul incredibil în care cei doi se mișcă, în ciuda vârstei înaintate.

În înregistrarea video, cei doi dansează pe piesa „Down the Road Apiece” de The Refreshments, și pot fi văzuți cum fac răsuciri și twirling pe ring, în timp ce publică îi aplaudă neîntrerupt.  Ei au câștigat de patru ori campionatul austriac de dans, dar și pe cele din Germania.

Au câștigat numeroase concursuri

Cei doi susțin că dansează împreună de aproape șase decenii și sunt foarte pasionați de dans, fapt pentru care nu ratează aproape nici un concurs de acest gen. Mai mult, pentru că vor ca talentul lor să ajungă și la generațiile viitoare, ei organizează cursuri și workshop-uri pentru a-i învăța și pe alții tot ce știu în acest domeniu.

„Pur și simplu de bucurăm de muzică și vrem să ne vedem prietenii vechi. Dansul a devenit parte din viața noastră. Am descoperit ringul de dans în anii `50 și am găsit oameni ca noi la concerte și festivaluri”, a delarat Nellia.

Femeia și soțul ei spun că nu s-au așteptat nici o clipă să devină o senzație a internetului, însă sunt încântați că tinerii apreciază mișcările lor de dans.


„Nu ești niciodată prea bătrân pentru a dansa, dacă sănătatea ți-o permite și în sufletul tău rămâi mereu tânăr. Felicitări”, le-a scris o internaută acestora.

Citește și: S-au iubit 75 de ani și nu au vrut să trăiască nici o clipă unul fără celălalt. Au murit la patru minute distanță