Soțul petrece prea mult timp la bere cu prietenii. Când e o problemă

De multe ori,este adevărat că soțul petrece prea mult timp la bere cu prietenii. Alteori, femeia este cea care vrea să-l țină legat de ea și nu vede cu ochi buni faptul că el mai are nevoie să iasă singur. ”Nu există o regulă despre care este timpul optim pe care soțul să-l petreacă împreună cu prietenii lui”, spune psihoterapeutul Tedy Creștin. ”Acesta depinde de soți, de cât sunt de independenți sau de implicați. Depinde de felul în care văd ei relația, despre ce au stabilit de la început sau pe parcurs, cât de importanți sunt amicii, care sunt nevoile lui de a se întâlni cu ei” etc.

Citește și: De ce soțul nu te mai iubește și ce poți face ca să-l recâștigi

Soțul petrece prea mult timp la bere cu prietenii. Nevoia lui de viață socială

Unii oameni au nevoie de o viață socială mai bogată, pe lângă relație, alții se dedică mai mult celuilalt partener. Unii investesc mai multă energie în căsnicie, alții mai puțină. Important este ca totul să funcționeze pentru amândoi. Este bine ca soții să discute și să ajungă la soluții comune care să-i satisfacă”, este de părere specialistul.

Citește și: Poveste de viață: ”Am pierdut tot ce-am iubit mai mult, dar nu şi speranţa”

Soțul petrece prea mult timp la bere cu prietenii. Cum îl convingi să stea mai mult cu tine

În cele mai multe cazuri, există o atitudine care să-l facă pe bărbatul tău să se simtă bine, să te prețuiască mai mult și, în cele din urmă, să-și dorească să stea mai mult cu tine. În loc să-l bați la cap, ar fi bine să-l încurajezi, să-i arăți că te bucuri pentru el. Totodată, programează și tu ieșiri cu prietenele tale sau ocupă-te de un hobby. Nu face asta ca pe o răzbunare, ci ca pe un prilej de a te relaxa și a face o schimbare în bine. Apoi, veți avea despre ce vorbi când vă revedeți. Depărtarea unul de celălalt chiar și pentru câteva ore vă va face să prețuiți mai mult timpul petrecut împreună.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com