Femeia a vrut să demonstreze că nu trebuie să arăți la fel ca partenerul tău ca să ai o relație de succes. Jazzy, care vrea să devină fotomodel XXL, apare în imagine într-un costum de baie înflorat, ce îi pune în evidență kilogramele în plus, în timp soțul ei, care are un abdomen cu pătrățele și e plin de  mușchi, o ține de mână, mândru, amândoi afișând pe față zâmbete largi.

Jazzy a postat la această poză, un mesaj emoționant, în care recunoaște că deși este departe de a avea un corp perfect, soțul ei iubește fiecare centimetru din el. ”De-a lungul anilor, acest bărbat a iubit fiecare cută, fiecare părticică a corpului meu. Niciodată nu am înțeles de ce. Cum poate să iubească ceva ce nu este perfect? Cum poate un om care „s-a născut musculos” să iubească pe cineva ca mine.  Am burtă, dacă alerg mi se mișcă tot. Dar acum am înțeles de ce mă iubește.  Fiecare cută, fiecare formă și fiecare semn a fost pus pe mine, într-un mod perfect, să ne facă pe amândoi fericiți. Îmi iubesc corpul și, în sfârșit, am înțeles de ce și el îl iubește”,  a scris  Jazzy.

Soțul ei are un trup perfect, iar ea este supraponderală, însă nu s-a rușinat să posteze pe Instagram o imagine cu ei la plajă. Ce i-a răspuns unei femei care a făcut-o grasăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Jazzy susține că are un stil de viață sănătos

Imaginea a strâns rapid zeci de mii de like-uri și comentarii, iar unele femei au lăudat –o pe Jazzy pentru curajul ei și pentru puterea de a se accepta așa cum e și că este fericită cu corpul ei. „Ador imaginea. Ești frumoasă. Soțul meu e la fel și iubește fiecare centimetru din mine. Ești un exemplu pentru mine și pentru multe alte femei”, „O poveste așa frumoasă și o femeie frumoasă. Asta mă ajută să-mi iubesc și eu mai mult corpul”, sunt câteva exemple de comentarii.

De asemenea, au existat și păreri negative, iar Jazzy nu s-a sfiit să le răspundă. O femeie i-a scris că faptul că este grasă nu înseamnă că trebuie să promoveze această imagine. „Pentru că tu ești grasă, acest lucru nu înseamnă că trebuie să promovezi genul acesta de imagine.Ești cel mai rău exemplu pentru tinere.Nu trebuie să fii piele și os, dar nu e bine nici să fii obeză. Nu vrei să faci parte din viața copiilor tăi cât mai mult timp?…și cum îndrăznește bărbatul tău ca el să-și dedice timp pentru a fi sănătos și să nu te ajute și pe tine să fii așa…”, i-a scris o cititoare.

Jazzy a făcut public mesajul acestei femei, precizând că vorbele ei au durut-o foarte tare și a făcut-o să se simtă oribil. Ea a mărturisit că se mulțumește cu faptul că această femeie nu o cunoaște deloc și nu știe ce stil de viață are ea, însă unele femei oricât de multă mișcare ar face chiar nu reușesc să slăbească, recunoscând că după ce a născut cel de-al doilea copil nu a mai reușit să dea jos kilogramele în plus.  „Ei nu știu că eu mănânc sănătos, fac drumeții și merg la sală în fiecare zi. Doar pentru că sunt mare nu înseamnă că nu sunt sănătoasă și nu promovez un stil de viață sănătos”, a spus Jazzy.

Mai mult, ea a postat o imagine cu ea la sală, în care se antrenează cu greutăți, la care a scris: „Pentru toți cei care spun despre mine că sunt doar o grasă, că nu sunt sănătoasă și nu fac nimic în privința asta. Chiar dacă nu vă datorez vouă nici o explciație. Am vrut să vă arată dovada că merf la sală și am un stil de viață foarte sănătos. Doar pentru că ne iubim corpul nu înseamnă că nu avem grijă de el. Să te iubești pe tine nu înseamnă că te neglijezi. Când te iubești cu adevărat vrei să ai grijă de tine. Obiceiurile alimentare sănătoase și mișcare sunt cheia unui stil de viață sănătos și hey, dacă rezultatul este pierderea în greutate e foarte bine, dacă nu tot e bine. Nu este vorba despre a fi slab sau gras, e vorba să fii sănătos”, a mai spus ea.

Jazzy și soțul ei sunt căsătoriți de 14 ani, se iubesc în fiecare zi la fel de mult, au doi copii și formează o familie fparte fericită.