Bărbatul a citit-o cu lacrimi în ochi și a realizat că a trăit în minciună toată viață. Scrisoarea era semnată  de o femeie cu care Tony avusese o aventura pe vremea când avea doar 20 de ani, iar aceasta îl anunța în aceste rânduri că este tatăl unui băiețel de cinci ani, de existența căruia nu a știut niciodată.

 

Și asta, pentru că scrisoarea nu a ajuns niciodată la destinatar. Soția lui a citit scrisoare, geloasă și furioasă că ea nu reușea să rămână gravidă a decis să ascundă faptul că Tony avea deja un copil. “Am un băiețel. Are cinci ani acum. Ceea ce încerc să-ți spun, Tony, e că e băiatul tău. S-a născut pe 14 noiembrie 1953”, dezvăluia fosta iubită în rândurile scrise în 1959.

Citește și: Ați văzut-o în „Mary Poppins” și în „Sunetul muzicii” și e cea mai cunoscută dădacă din întreaga lume! Incredibil cum arată Julie Andrews la 82 de ani

Soția i-a ascuns că are un fiu

Bărbatul a început să plângă în hohote și deși a înțeles gestul soției sale și durerea pe care a simțit-o ea, determinând-o să ascundă acest lucru de el, Tony susține că nu-și poate ierta nevasta.

“Își dorea copii și nu putea să faca. A încercat și a tot încercat. El este fiul meu și puteam să-l am alături toată viața dacă ea nu mi-ar fi ascuns scrisoarea. Vreau doar ca el să știe cât de important e pentru mine”, a povestit Tony Trapani, într-un interviu acordat Fox 17.

Pentru că Tony nu a răspuns la scrisoare, mama băiatului, pe nume Samuel Childress,  a crezut că acesta nu vrea să știe nimic de fiul lui și i-a spus băiatului acest lucru. Însă, Tony și-a făcut curaj și și-a contactat fiul. Acesta a fost foarte emoționat când tatăl lui l-a sunat și au stabilit să se vadă cât mai repede cu putință, ceea ce s-a și întâmplat.

“O întrebam uneori pe mama cum arăta tătal meu și îmi zicea: “Du-te și uită-te în oglindă”,spune Samuel Childress, acum în vârstă de 61 de ani.

Însă, după o scurtă perioadă viața le-a jucat o nouă festă. Samuel era foarte fericit că și-a întâlnit tatăl și între cei doi s-a legat rapid o legătură foarte puternică, însă băiatul a vrut să facă și un test ADN pentru a nu ai exista nicio îndoială că Tony este tatăl lui. Rezultatul testului a fost unul foarte dezamăgitor, pentru că acesta demonstra că Tony și Samuel nu sunt înrudiți în nici un fel, iar mama băiatului mințise. Cu toate acestea, ei au decis să nu țină cont de rezultat și să păstreze legătura ca tată și fiu.

Citește și: