Ed și Heidi Savitt s-au îndrăgostit și, după o perioadă de prietenie, au hotărât să se căsătorească. Până aici, nimic neobișnuit. Dar la una din întâlnirile care precedau nunta, o discuție dintre viitoarele soacre a relevat faptul că tinerii erau sortiți să fie împreună, arată site-ul news.shareably.net.

Sortiți să fie împreună. Presimțirea mamei lui Heidi

Atunci când mama lui Heidi, Kay Parker, l-a întâlnit prima dată pe Ed, a avut senzația că-l știe de undeva. A vrut să-și aducă aminte de unde, dar nu a reușit.

Pe când pregăteau nunta, au dat o petrecere la care a venit și mama lui Ed, Fiona. Kay a povestit cum au fost într-o vacanță în Turcia, pe când Heidi avea 6 ani și fetița și-a făcut un prieten de vârsta ei.

”Cei doi copii copii se jucau împreună și se țineau de mână. Au fost inseparabili pe toată durata vacanței de două săptămâni!”, și-a adus aminte ea. Și culmea! Băiețelul se numea tot Ed. Fiona a fost de acord că este o coincidență interesantă, dar nu a dat atenție acestui fapt restul serii. Kay s-a gândit să investigheze pentru a afla mai mult.

Poveste de viață: ”Prima iubire nu se uită niciodată!”

Sortiți să fie împreună. O fotografie veche de 20 de ani

A doua zi, Kay a început să caute printre lucrurile vechi din pod fotografii. A găsit o poză veche cu Heidi și acel Ed din vacanța pe care au petrecut-o în Turcia în urmă cu 20 de ani. Kay i-a arătat-o lui Heidi, care uitase de povestea de dragoste din copilărie. Fata a fost uimită.

Era clar că lângă ea, în poză, se afla Ed, mirele ei de acum. Iar când Kay i-a arătat poza Fionei, și-a recunoscut imediat fiul și a exclamat: ”O, Doamne! Este Ed!”. Heidi, care nu credea în destin, și-a schimbat de atunci părerea. Dovada este această fotografie veche de 20 de ani. Heidi consideră că soarta i-a adus împreună pe ea și pe Ed.

Sortiți să fie împreună. Înainte de nuntă, au aflat un secret incredibilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și:

Sursa foto: Facebook