Sunt cateva lucruri de luat in considerare atunci cand parintii pornesc in cautarea unui scaun de masa pentru bebe. Aspectul, accesoriile si pretul acestuia ar trebui sa conteze, dar nu sa si primeze.

Confortul, siguranta si latura practica sunt aspecte la fel de importante de luat in considerare.

Stabilitatea este cea mai importanta trasatura a unui scaun de masa pentru bebe. O baza larga este cea care mentine scaunul pe loc atunci cand bebe se misca. Iar el sigur va fi intotdeauna plin de energie intr-un scaun de masa pentru bebe! Pentru o siguranta sporita a micutului, parintii sunt sfatuiti sa caute un scaun de masa pentru bebe cu centuri rigide, rezistente si usor de spalat, cu sistem de prindere in 5 puncte, inclusiv a umerilor lui bebe.
Un alt aspect care confera siguranta este reprezentat de roti si de sistemul de blocare al unui scaun de masa pentru bebe. E ideal ca modelul achizitionat de parinti sa poata fi deplasat usor dintr-un loc in altul, dar si mai important este sistemul de blocare al acestora. Trebuie sa fie unul foarte bun, pentru ca in timp se poate deteriora si asadar il poate pune in pericol pe cel mic.

Pentru ca achizitia sa fie una durabila in timp, parintii sunt sfatuiti sa cumpere un scaun de masa pentru bebe cu posibilitatea de reglare a inaltimii. Bebe creste, la fel o face si respectivul scaun de masa pentru bebe.

Tava unui scaun de masa pentru bebe este foarte importanta. Ea trebuie sa fie usor de utilizat, bine finisata, fara margini taioase sau suruburi, eventual cu margini ridicate. Cele din urma vor impiedica alimentele sa cada pe podea. Stim foarte bine cum cei mici se joaca cu mancarea si stilul haotic de a manca orice aliment.

Materialul din care este realizat respectivul scaun de masa pentru bebe este important atat pentru bebe, cat si pentru mami si tati. Pentru o stabilitate mai mare, specialistii recomanda achizitionarea unui scaun de masa pentru bebe din lemn. Pe de alta parte, cele din plastic prezinta avantajele lor, astfel ca ramane la latitudinea parintilor ce vor sa isi cumpere si ce cauta sa aiba un scaun de masa pentru bebe.

Daca sunteti in cautarea unui scaun de masa pentru bebe, la Noriel puteti descoperi o multime de modele interesante, la preturi accesibile. In plus, la comenzi de minimum 150 RON, transportul este gratuit oriunde in tara. Nu ramane decat ca cel mic sa manance sanatos si sa creasca mare si frumos!