Dă uitării neliniștile și folosește-ți energia în mod pozitiv. Oferi dragoste cât pentru doi, nu te ajută nimeni în gospodărie, mai ai și un job și nu e nimeni care să-l ducă măcar dimineața la „grădi”. Știm și noi, nu e deloc simplu dar te poți menține la linia de plutire cu ajutorul câtorva trucuri simple. Iată câteva sugestii.

Ai încredere în tine!

Indiferent de motivul din cauza căruia ești acum singură, nu lăsa deznădejdea să-ți controleze viața. Adoptă o atitudine pozitivă, evită pe cât poți de mult să te lași pradă grijilor și întrebărilor chinuitoare. Vei fi mult mai câștigată dacă vezi partea bună a noii tale situații. Nu o lua ca pe o schimbare în rău, este doar o etapă din viața ta, o nouă provocare. Demonstrează-ți că poți să treci la cârmă fără ezitări și că vei menține și direcția. Fii fără grijă, instinctul tău matern te va scoate la liman de fiecare dată!

Nu te însingura!

Evită să te martirizezi și să rupi legă–turile cu toată lumea. Nu e deloc nimerit să-ți uiți prietenii și să te izolezi sub paravanul propriei drame. încearcă să vezi mai degrabă partea plină a paharului. Dacă ai să te fixezi pe aspectul negativ, riști ca în scurt timp să te confrunți cu depresii serioase. Prietenii își au rolul lor bun în astfel de momente delicate. Ei te pot ajuta să treci mult mai bine peste această etapă a existenței tale.

Acceptă ajutorul familiei

Poate că nu este cel mai avantajos să te încăpățânezi să le duci tu pe toate. Ori de câte ori ți se oferă ajutor din partea rudelor, ar fi bine să primești bucuroasă. În fond, nu ți-ar strica și ție niște timp doar pentru tine. Câte un weekend liber poate să facă minuni!

Sursa foto: 123rf.com