Timpul erodează pasiunea, iar problemele de zi cu zi o subminează și ele. Totuși, depinde de voi ca, din când în când, să reîmprospătați iubirea voastră și să vă simțiți nu ca la început, ci poate chiar mult mai bine.

Comunicarea, cheia succesului

Ar fi bine să vă faceți timp și pentru a sta, pur și simplu, unul cu celălalt, să vă plimbați, să ieșiți în oraș. Sexul nu este o parte cu totul diferită a relației. Dacă există intimitate între voi, dacă obișnuiți să comunicați ușor și vă face plăcere să fiți împreună, și relațiile intime sunt mai bune. În schimb, atunci când vă întâlniți doar noaptea în pat sau vă certați o bună parte a zilei, și viața voastră sexuală are de suferit. O altă problemă ar putea fi faptul că tu nu-i spui ce anume ți-ar plăcea sau ce anume nu-ți place. Nu ar trebui să-ți fie rușine să ai astfel de discuții cu el, ci doar să le abordezi cu mult tact.

Durerile te trimit la medic

Dacă ai dureri la contact, mergi mai întâi la medic pentru a vedea dacă nu este o problemă ginecologică. În acest caz, vei urma tramentul indicat. Uneori nu este vorba decât de a folosi un gel care să echilibreze ph-ul zonei respective. Alteori, este cazul să schimbați ceva anume în viața voastră intimă. Poate ai nevoie de un preludiu prelungit. Poate îți lipsește partea romantică a relației. Nu îi reproșa și nu începe o discuție la „rece” în care să îți exprimi nemulțumirile. În schimb, ia inițiativa și propune-i ceva nou sau ceva ce îți plăcea și nu s-a mai întâmplat demult. Cumpără ulei de masaj, lumânări parfumate sau orice altceva ar putea să te „inspire”.

Sursa foto: 123rf.com