Dacă observi la el aceste semne că vrea să te înșele, nu dispera. Nu înseamnă că va și face asta. În schimb, este clar că există niște probleme în relația voastră, dar ele pot fi remediate. Discută cu calm cu partenerul tău. Dacă este nevoie, apelați la un psihoterapeut sau la o persoană de încredere neutră care vă poate sfătui.

Semne că vrea să te înșele. Se uită des la alte femei

În public, îi alunecă ochii des către alte ”frumuseți”. Toți bărbații sunt atrași de femeile pe care le văd. Dar dacă el rămâne mult prea mult fixat cu privirea, face diverse comentarii nepotrivite sau se uită mai mult ca de obicei, înseamnă că lucrurile s-au schimbat și ar putea trece la fapte. Dacă și flirtează, înseamnă că își dorește mai mult.

Citește și: Trecând împreună prin criza vârstei de mijloc

Semne că vrea să te înșele. Pune întrebări ciudate

Începe să te întrebe dacă nu cumva te-ai îndrăgostit tu de altcineva, ce actor ți se pare drăguț sau cu cine ai vrea să fii dacă nu ai fi cu el. Poate este doar gelos, dar poate că testează terenul. Dacă și tu ți-ai dori să vezi cum e și cu altcineva, i-ar fi mai ușor să deschidă subiectul.Deschide discuții filosofice despre cum ar fi să vă întâlniți cu alte persoane sau povestește despre alți prieteni care fac așa.

Semne că vrea să te înșele. Și-a schimbat obiceiurile

Iese singur des, fără să-ți spună unde se duce sau te minte când spune unde este. Este mai interesat de felul în care arată. Începe să meargă la sală, se îngrijește mai mult, își cumpără haine noi (și nu făcea asta înainte).

Citește și: 7 semne că te înșală

Discută cu el

După ce observi la el câteva semne că vrea să te înșele. Ar trebui să vezi și ce stă la baza dorinței lui. Discută fără să-l acuzi sau să te enervezi. Încearcă să înțelegi punctul lui de vedere, fără să-l judeci, chiar dacă nu ești de acord cu el. Ați putea descoperi anumite probleme ale căsniciei voastre. Vestea bună este că acestea pot fi remediate, dacă sunt descoperite la timp și ambii vă doriți să schimbați ceva. S-a plictisit? Are un apetit sexual mai mare, iar tu îl refuzi adeseori? În acest caz, puteți amândoi să încercați să vă revitalizați relația, în loc să încerce să găsească satisfacția în altă parte.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com