De multe ori nu vei vedea urme evidente ale trădării, cum ar fi să simți miros de parfum străin sau pete de ruj, așa că îți rămâne să descoperi tu cu ajutorul intuiției semnele. Totodată, nu trebuie să fii nici din cale afară de bănuitoare. Dacă nu este nimic, atitudinea ta poate genera tensiuni inutile.

Semne că partenerul te trădează: îți face cadouri neașteptate

Uneori, la începutul unei legături extraconjugale, bărbații se simt vinovați față de soție și încearcă să le cumpere bunăvoința prin flori, cadouri, pe care, de obicei, nu le făceau. Totuși, nu îl bănui doar pentru că este drăguț cu tine. Comportamentul lui poate avea, de fapt, motive bune.

Semne că partenerul te trădează: este mai interesat de aspectul exterior decât de obicei

Iubitul tău obișnuia să poarte îmbrăcăminte lejeră, tricouri și blugi, chiar și la serviciu? De la o vreme pare să își fi schimbat obiceiul și pleacă de acasă îmbrăcat la patru ace. Ba chiar se supără pe tine dacă nu are toate cămășile călcate… Pentru cine se îmbracă elegant? Poate că și-a schimbat și preferințele legate de mâncare și băuturi. Schimbările mari nu trec niciodată neobservate și este bine să cercetezi cu diplomație motivele care stau la baza lor.

Dacă de obicei nu era interesat de cum arată și acum a început să țină regim, ar putea fi un semn că în sfârșit a început să-i pese de aspectul exterior, dar s-ar putea să și țintească la altcineva. Un parfum sau un aftershave nou ar putea fi și acestea un semn.

Semne că partenerul te trădează: nu mai este atât de atent cu tine

Au trecut momentele când orice spuneai sau făceai este minunat. Uneori, este un lucru normal care vine odată cu anii. Dar, dacă ajunge să te critice foarte des, să nu îți mai caute compania, să stați împreună, dar separat, fiecare la televizorul lui, atunci ar trebui să îți faci griji.

Semne că partenerul te trădează: pleacă prea des în delegații

La sfârșit de săptămână pleacă destul de des în interes de serviciu sau iese cu băieții la o bere. Dacă ai îndoieli în privința delegațiilor, poți suna la birou să verifici și îi poți cere numărul de telefon al colegului care îl însoțește. Dacă îl suni, cât este plecat, și nu îți răspunde la telefon, poate fi destul de grav. Urmărește ce bagaje își ia cu el când pleacă de acasă câteva zile, iar când nu îți răspunde la telefon, sună-l pe colegul care ar trebui să îl însoțească.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com