Orice început de relație este foarte frumos. Dar, cu toată poezia de acum, cum va fi în viitor? Veți rămâne împreună până când moartea vă va despărți sau atracția se va stinge, cu timpul? Ca să te asiguri că el este cel pe care îl visai, deschide ochii și vezi dacă…

…există atracție naturală

Nu este nevoie să fii expert ca să vezi dacă atracția dintre voi vine natural. Nu vă puteți lua ochii unul de la celălalt. Abia așteptați să vă întâlniți, să vă îmbrățișați. Totuși, pentru a avea o relație de lungă durată este nevoie de mult mai mult, cum ar fi să vă placă să petreceți timp împreună, să aveți tot timpul despre ce vorbi și nu vă plictisiți unul cu celălalt.

…te ascultă și te ajută

Dă dovadă de atenție sinceră atunci când vrei să îi spui ceva? Un bărbat care își dorește o relație pe termen lung cu tine este interesat de ceea ce spui tu. În plus, atunci când ai probleme, este întotdeauna acolo să te asculte și te poți baza pe el că te va ajuta sau va încerca să găsească o soluție.

… nu vrea să te schimbe

Un bărbat care îți cere să te schimbi ca să puteți fi împreună nu este cel cu care îți vei petrece mulți ani de acum înainte. La fel, unul căruia tu îi impui să se schimbe ca să îl placi. Bineînțeles, că va avea și defecte, dar acestea trebuie să fie unele pe care să le poți tolera. La rândul lui, este nevoie ca el să te admire, să te facă să te simți bine în pielea ta și, în același timp, să te încurajeze să te schimbi în bine fără a-ți impune să faci asta.

…ai încredere în el

Fără încredere, relația este sortită eșecului. Pe de o parte, el trebuie să fie un om pe care te poți baza, dar nici tu nu trebuie să fii din cale afară de geloasă, nesigură pe tine și bănuitoare.

…aveți planuri de viitor în comun

Chiar dacă părerile voastre nu coincid în toate privințele, aveți o idee comună despre cum vreți să arate viitorul pentru voi. De exemplu, amândoi vă doriți copii, să locuiți într-un anume loc sau aveți vreun alt proiect în comun.

Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/[email protected]/7503960662/in/photolist-cr6L57-paxYnp-qarSnk-fdhMhf-7JGwag-dmgi76-fagSx5-5TrAj3-bs4RoG-bBGexW-5oVGWq-5Vqs57-eu8e1h-8W6cfQ-dAtffg-aem712-nAWa6t-bq2vnP-3eRRp5-jToHiH-k59n8n-rVYhLe-d599VG-hiBxjN-5UmmLi-dZLWTy-6XWaAf-8GAH13-aeWDF1-pCqgkU-dD45xh-9U6Ws4-c4k38C-jps3JN-pNtnhA-bszBvr-8SedUd-5b84kq-2yzPf8-9Cv3Y6-qkk7Jf-fJu4Pt-7bPXN7-cDS8Wm-9CxXAL-ewMN4L-iprcht-sTK5q-bY1nCb-ogAKtD