Semne că bărbatul cu care te întâlnești nu e disponibil emoțional. ”Dispare” din când în când

Bărbații interesați cu adevărat de o relație vor menține contactul cu femeia dorită. Atunci când cel cu care te întâlnești azi e foarte interesat de tine, dar apoi dispare câteva zile după care te caută din nou, nu este un semn bun. Cel care te iubește va menține legătura cu tine. Nu contează cât de ocupat este la serviciu, te va suna să vadă ce faci.

Semne că bărbatul cu care te întâlnești nu e disponibil emoțional. Este interesat doar de sex

Atunci când începi o relație îți dorești să cunoști mai bine persoana respectivă. Vreți să faceți parte unul din viața celuilalt și vă împărtășiți pasiunile. Veți merge împreună la cinema, veți ieși în parc, la un restaurant, iar în week-end veți merge, de exemplu, la munte. Atunci când întâlnirile se rezumă la sex, clar nu este interesat de o relație pe termen lung cu tine.

De ce înșală bărbații chiar și femeile pe care le iubesc

Semne că bărbatul cu care te întâlnești nu e disponibil emoțional. Nu i-ai cunoscut încă familia

Atunci când un bărbat este îndrăgostit de tine, va fi mândru să te aducă în mijlocul prietenilor și familiei lui. Va dori să-ți cunoască rudele și prietenii tăi. Va fi fericit să împărtășească fiecare moment al vieții lui cu tine. Este normal ca la început să fiți doar voi. Dar, dacă după câteva luni de relație încă nu i-ai cunoscut persoanele apropiate, este o problemă.

Citește și:

Semne că relația nu mai funcționează