Secretul femeilor dorite de bărbați nu sunt, până la urmă, ușor de imitat, chiar dacă nu ai fost dăruită de la natură cu o frumusețe desăvârșită. Prima impresie este importantă, iar ”aspectul exterior este foarte important. Totuși, de multe ori, look-ul este supraevaluat”, spune psihoterapeutul Tedy Creștin.

”O femeie trebuie „să atragă” din punct de vedere fizic, însă nu aceasta este cheia succesului. De multe ori, vedem frumoase nefericite și cu multe probleme în relații. Totodată, există persoane mai puțin atractive, însă populare, plăcute, dorite și cu relații fericite”, adaugă specialistul. În plus, secretul unei căsnicii fericite nu e greu. Iar cele mai multe dintre noi nu ne dorim zeci de adulatori, ci un singur bărbat alături de care să avem o relație împlinită.

Secretul femeilor foarte dorite de bărbați: Aspect fizic îngrijit

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395În primul rând, ”o femeie se va îngriji și va face totul ca să arate cât mai bine și să își fructifice la maximum potențialul. Până la urmă, este o regulă de baza și la bărbați să nu se neglijeze. Este important să facă exerciții fizice, să țină un regim alimentar adecvat, să doarmă suficient, să aibă o garderobă potrivită, etc. Trecând de prima impresie, când bărbații și femeile își selectează potențialul partener, în continuare, majoritatea preferă o persoană plăcută, energică, entuziastă, care să comunice, să asculte, să-i înțeleagă, să-i sprijine în realizarea visurilor lor”, observă Tedy Creștin.

Citește și: Ținute pentru plinuțe care te subțiază ca prin minune! 5 trucuri WOW!

Ținută sexy

Secretul femeilor foarte dorite de bărbați este că nu se îmbrăca pentru alte femei, ci pentru a plăcea bărbaților. Există rochii sau pantofi la modă care le pot face pe colege să moară de invidie și care, totuși, nu atrag sexul masculin. De exemplu, pantofii cu platformă, bocancii militari sau cizmele ugg nu sunt deloc sexy.

Chiar dacă pantalonii largi sau rochiile bufante pot fi cool, nu te vor face să ai mare succes în dragoste. Unghiile foarte lungi pot părea o armă care ține la distanță, iar părul vopsit alb platinat duce cu gândul mai degrabă la o bunicuță, iar nu la o divă. Totodată, îmbrăcămintea prea sexy sau prea strâmtă, un machiaj exagerat și folosirea unui parfum prea puternic pot semnala disperarea. Calea de mijloc și outfiturile clasice sunt cele mai apreciate.

Secretul femeilor foarte dorite de bărbați: Atitudine relaxată

Un alt secret este să nu te concentrezi să găsești iubirea vieții tale. Dacă ieși la prima întâlnire visând la momentul în care te vei căsători cu bărbatul pe care abia începi să-l cunoști, vei pune o foarte mare presiune atât pe tine, cât și pe el. Cel mai probabil, el va simți asta și nu o să-i placă. Totodată, femeile care aleargă ele după parteneri sau se lasă ”prinse” prea ușor nu vor fi apreciate prea mult. Cei mai mulți bărbați au instinct de vânător, iar prada prea facilă nu e prețuită.

Află și care este Secretul mariajului de 20 de ani al vedetei din Sex and the city

Greu de cucerit

Secretul femeilor foarte dorite de bărbați este că sunt greu de cucerit, dar nu total inaccesibile. Totuși, femeile dorite de bărbați nu sunt tot timpul disponibile. Nu au tot timpul vreme de întâlniri, nu își sună obsesiv iubiții să vadă ce fac. Chiar dacă locuiesc împreună, au și programul lor și nu depind întotdeauna de ei. Această atitudine face minuni.

Mulți bărbați aleg mai degrabă o femeie obișnuită, dar care e mai greu de cucerit, decât o frumusețe care cade la picioarele lor și care vrea să petreacă fiecare minut împreună. Asta nu înseamnă să te prefaci ocupată, ci chiar să fii: să ai cercul tău de prietene, hobby-urile și interesele tale. Dacă te pasionează ceea ce faci, vei transmite o energie bună și vei fi atractivă.

Sursa foto: 123rf.com