Ajutati-va unul pe celalalt
Oamenii nu sunt perfecti, iar acesta este lucrul de care trebuie sa tii cont in orice interactiune pe care o ai cu ceilalti. Prin urmare, s-ar putea ca uneori sa apara greseli, iar oamenii sa iti ceara ajutorul pentru a le remedia. Cu atat mai mult, intr-o relatie sau intr-o casnicie, partenerii trebuie sa se sprijine reciproc. De fapt, secretul este sa functionati simbiotic, tocmai pentru a va regasi mereu echilibrul. Astfel, atunci cand unul dintre voi are nevoie de sprijin pentru solutionarea unei probleme, celalalt trebuie sa fie dispus sa il ajute.

Locuitul impreuna pare sa fie o problema frecventa pentru tot mai multe cupluri. Desi, anterior acestui pas, partenerii se intelegeau de minune, traiul la comun le pune piedici, ajungand la neintelegeri si chiar la despartire. Invata din experienta lor si nu repeta aceleasi greseli. Formati o echipa chiar si cand vine vorba de activitatile gospodaresti. Chiar daca era randul lui sa mearga la cumparaturi, fa-o tu saptamana aceasta; desi nu stii sa gatesti, pregateste masa si comanda o pizza si luati impreuna cina atunci cand ea se intoarce de la serviciu.

Incurajati-va pasiunile
Un alt secret al cuplurilor longevive tine de faptul ca ambii parteneri isi respecta pasiunile unul celuilalt si chiar le incurajeaza. Trebuie sa tii cont de faptul ca fiecare om are activitati care ii fac placere si il relaxeaza, deci nu este cazul sa isti o cearta pentru ca iubitul sau sotul tau vrea sa vada meciul echipei sale preferate. La fel de bine, daca partenera ta este adepta unui stil de viata sanatos si consuma in mare parte produse precum mierea de Manuka sau diverse tipuri de ceai, este bine sa repecti acest lucru si sa ii cumperi chiar tu produsele sale preferate de la magazinele bio din apropiere.

Surprindeti-va reciproc
In relatiile de lunga durata, este foarte posibil sa apara monotonia si obisnuinta. De aceea, partenerii trebuie sa gaseasca tot timpul noi si noi modalitati de a nu cadea plasa rutinei cotidiene. In acest sens, micile surpize functioneaza foarte bine. De exemplu, nu este nevoie sa astepti o ocazie pentru a-i oferi sotiei tale o floare, asa ca poti sa faci acest gest si intr-o zi oarecare. Tototada, credem ca te-ar bucura sa primesti din partea ei mici cadouri amuzante, care nu trebuie neaparat sa fie costisitoare.

In primul rand, pentru ca o relatie sa dureze trebuie ca ambii parteneri sa isi doreasca acest lucru. Mai apoi, sunt cateva secrete pe care le puteti folosi pentru ca relatia voastra sa dupa spre o casnicie fericita.