Sandy a publicat o imagine cu ea și cei trei copii ai ei, la piscină, în costum de baie. Ea recunoaste cu sinceritate că are fundul și sânii lăsați, multe kilograme în plus și foarte multe vergeturi, dar chiar dacă nu mai este slabă, nu îi este rușine să se afișeze la piscină așa. Postarea ei a adunat mii de like-uri și s-a viralizat pe rețeaua de socializare.

Sandy si copiii la piscinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Sandy Ballard este foarte mândră de corpul ei

 

„Noua luni înăuntru și nouă luni afară. Sau ceva de genul asta. Așa arata postpartum x3. Burta care atârnă, fund lăsat și sâni cât două mingi de bowling pentru că #alăptare. Dar acest corp e pregătit pentru piscină. Sunt slabă? Nu. Așa arătam înainte? Nu. Dar ăsta e corpul meu și  se află la piscină.  Așa că e pregătit  pentru piscină. Corpul ăsta a crescut trei bebeluși gigantici. S-a întins la capacitate maximă și chiar mai mult. A hrănit la sân doi bebeluși. A fost tăiat în jumătate de două ori. Abia a putut merge fără ajutor, însă iată-l aici, încă rezistă. Obișnuiam să petrec ore în șir în care mă gândeam  cum arătam înainte și cum arăt acum. Vedeam toate vergeturile, toate imperfecțiunile. Le știam pe de rost din cap până în picioare. Mi-am pus hainele deoparte în speranța că voi reuși să slăbesc. Apoi, am realizat că trece viața pe lângă mine. M-am chinuit atât de mult să-i port (n.r.în pântece) și să-i aduc pe lume pe acești oameni mici pe care îi iubesc atât de mult. Apoi am vrut să stau să mă acopăr și să ascund urmele purtării lor. De ce?  Pentru că societatea ne spune cum ar trebui să arătăm sau cum să ne afișăm la plajă. Ei bine, abia după cel de-al treilea copil, am realizat, în sfârșit, că am un corp perfect pregătit pentru plajă, cu brațe pline și o inimă inundată  iubire. Copiii ăștia mă privesc și învață din felul în care vorbesc eu despre mine. Postpartum înseamnă frumusețe”, a scris Sandy.

Femeile au felicitat-o imediat

„Fiecare cicatrice, vergetură sau bucată de piele lăsată sunt dorite cu disperare de alte femei, care își doresc copii, dar nu îi pot avea. Aici sunt eu, nu cu unul, ci cu trei copii fericiți și sănătoși. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ei.  Nu pierdeți timpul rugându-vă să fiți slabe din nou, pentru că nu va funcționa, credeți-mă. Mai bine dedicați-vă timpul jucându-vă în piscină cu copiii voștri. Dedicați-vă timpul să-i mulțumiți lui Dumnezeu că v-a dat șansa să fiți mame. Ei nu-și vor aminti câte kilograme aveai, ci momentele frumoase și distractive pe care le-ați petrecut împreună. Mă străduiesc din greu și eu să mă iubesc așa cum arăt acum”, și-a încheiat mămica postarea.

 

Femeile au reacționat imediat și au lăudat-o pe Sandy pentru curajul ei. „Corpul tău de mămică arată minunat. Îmi place foarte mult postarea ta. Ar trebui să fii foarte mândră de reușitele tale”, „Multumim mult, îți mulțumim mult că ne aduci aminte. Câteodată sunt atât de dură cu mine și uit că am anăscut și am purtat în mie un omuleț. Mi-ai adus aminte aminte să mă iubesc și să-mi accept corpul”, au fost câteva din mesaje.

Sandy a făcut și o altă postare în care apare alături de soțul ei, în care susține că e important să-ți faci timp și pentru jumătatea ta chiar dacă copiii îți ocupă tot timpul. „Petrece timp și doar cu soțul tău, chiar dacă copiii îți consumă și ultma bucățică de energie. Veți rămâne doar voi doi când ei vor crește mari și se vor muta la casele lor”, spune Sandy.

Citește și: