Pentru unii, Revelionul este o zi importantă, dar pentru alții nu înseamnă nimic deosebit. Totodată, există persoane pentru care petrecerile sunt marea bucurie a sezonului, pe când pentru alții vizitele sunt o corvoadă. Mai greu este că, în cadrul unui cuplu, unul poate să-și dorească să marcheze momentul în mod festiv, iar altul vrea doar să se relaxeze. Totuși, Anul Nou poate fi un pretext pentru a crea momente memorabile pentru amândoi. Deci, cum petreceți Revelionul în doi?

Opțiuni creative

În prezent, din cauza măsurilor de prevenire a infecției cu noul coronavirus, nu există prea multe opțiuni de a petrece Revelionul. Cu toate acestea, pot fi mai multe opțiuni, chiar și pentru cei care își doresc să petreacă seara dintre ani într-un mod inedit. Dacă vă regăsiți singuri în acest moment, ați putea organiza o întâlnire. Acesta ar putea fi un Revelion în doi reușit.

De când nu ați mai ieșit în oraș? Ei bine, acum puteți organiza o adevărată ieșire romantică, dar chiar la voi acasă. Vă puteți îmbrăca așa cum o faceți doar la ocazii foarte speciale. Nu uitați detaliile – nu rămâneți în papuci și nu  uitați să vă parfumați. Poți purta orice rochie dorești și câte bijuterii vrei, nimic nu e prea mult sau prea extravagant. Nu te va judeca (aproape) nimeni. Bineînțeles, ar trebui totuși ca partenerul să aprecieze.

Revelionul în doi: Răsfăț și relaxare

Înainte de ”petrecere”, acordă-ți suficient timp ca să te răsfeți aranjându-te. Fă o baie lungă cu spumă și uleiuri esențiale. Fă-ți unghiile, coafează-te și machiază-te ca pentru un eveniment important. Fă orice îți place pentru a te simți excelent în pielea ta.

Roagă-ți și partenerul să se îmbrace și să se aranjeze. Dați-vă întâlnire în sufragerie la o anumită oră. Ai grijă să nu întârzii (prea mult). Pe lângă mâncarea care va fi cu siguranță festivă, puteți găsi rețete de cocteiluri și să vă organizați un mic bar acasă. Dansați. Ieșiți la ora 12 să vedeți artificiile.

Căutare de comori

Pentru mai mult suspans, puteți organiza de Revelion o căutare de comori chiar la voi acasă. Fiecare poate face propriul traseu, care să includă bilețele care să ducă la următorul indiciu și, în final, la un premiu. Acesta poate fi un cadou special, un desert delicios, o sufragerie decorată de sărbătoare, dar poți fi tu însăți sau un sărut pasional.

Citește și: Adolescentul vrea la petreceri

Retragere în natură

Revelionul în doi  poate aduce relaxare și nu doar reconectare în cuplu, ci și cu natura. Dacă este posibil să plecați din localitate, puteți petrece noaptea dintre ani la o pensiune în munți. În câteva zile pe care le veți petrece acolo puteți să vă bucurați de plimbări în natură, mâncăruri tradiționale și sporturi de iarnă. Nu te necăji prea tare dacă nu puteți marca Revelionul și printr-o petrecere cu dans alături de mai mulți prieteni. Puteți organiza o mică agapă chiar la voi în cameră și să vă concentrați mai mult pe relația dintre voi.  

Citește și: 6 destinații romantice pentru Revelion

Revelionul în doi acasă

Psihoterapeut Cristina Radulescu Ion”Dacă ați decis să faceți Revelionul acasă doar voi doi, puteți găsi câteva idei interesante pentru a-l face memorabil. Puteți să jucați diverse roluri (de exemplu, puteți să puneți în scenă prima voastră întâlnire), să dansați, să aveți momente de intimitate psihologică, să jucați adevăr sau provocare ori alte jocuri. Puteți încerca să faceți tot ce nu ați făcut în anul care se încheie ori să vă faceți planuri pentru următorul.

Dacă decideți că vreți să stați în pijamale la un maraton de filme, atunci nu e nicio problemă. Important este să fiți amândoi de acord. Dacă opiniile diferă, puteți împărți noaptea în două și să faceți așa cum își dorește fiecare.

Poate că tu vrei să vă îmbrăcați frumos și să dansați. Veți face asta până la 00:00. El vrea pijama și filme. Vă veți schimba și cuibări pe canapea după miezul nopții. Din nou revin și spun, că acceptarea este cheia reușitei în aceasta perioadă. Cu cât ești mai departe de a accepta situația prezentă, cu atât mai mare frustrarea și zbuciumul,” spune psihoterapeutul Cristina Ion-Rădulescu.

Sursa foto: 123rf.com