Fiecare femeie își dorește să oprească anii în loc și să rămână la fel de tânără și grațioasă ca la 20 de ani. Cum timpul nu poate fi pus pe pauză, citește și aplică cele 3 reguli de beauty pe care trebuie să le respecți după 40 de ani. Astfel, îți vei menține în permanență frumusețea și strălucirea.

Reguli de beauty pe care trebuie să le respecți după 40 de ani: Adaptează rutina de îngrijire a tenului

Tenul matur are nevoie de o îngrijire aparte, fiind cel mai predispus la apariția ridurilor. Alege întotdeauna cremele potrivite vârstei tale și nevoilor pielii. Este de preferat să folosești produse cu ingrediente naturale, fără parabeni și niciodată, dar niciodată nu te culca machiată! De asemenea, un tratament facial profesional este binevenit oricând.

Citește și: 4 secrete japoneze pentru a fi în suplă și sănătoasă

Reguli de beauty pe care trebuie să le respecți după 40 de ani: Scapă de petele maronii

Cicatricele de la acnee, hiperpigmentarea sau orice tip de pete sunt semne ale îmbătrânirii. De aceea, trebuie să le înlături urgent. Alege creme și tratamente bogate în nutrienți și în ingrediente active care își vor face efectul rapid și sigur. Recomandarea noastră este tratamentul cu oxigen hiperbaric cu complex de substanțe active și microdermoabraziune.

Citește și: Cele mai întâlnite greșeli când aplici fondul de ten

Reguli de beauty pe care trebuie să le respecți după 40 de ani: Ai grijă la alimentație

Include legume proaspete și fructe în dieta ta. Bea cel puțin 6 – 8 pahare de apă pe zi pentru a elimina toxinele din corp. Evită fumatul, băuturile alcoolice și băuturile ce conțin cofeină deoarece nu aduc niciun beneficiu sănătății tale. Un plan nutrițional personalizat te va învăța ce este recomandat să mănânci pentru a rămâne mereu în formă în timp ce vei avea parte de cele mai eficiente terapii și tratamente. Află și cum să întinerești 10 ani în 10 zile. Nu e greu, dar trebuie perseverență.

Citește și:

 Sursa foto: 123rf.com