Alege bine

Pentru ca o relație să dureze, e important să-ți alegi bine partenerul. Chiar dacă simți fiori atunci când îl vezi, ar trebui să-ți folosești și rațiunea. Dacă nu este un om de încredere, pare să agațe cât mai multe femei, are probleme cu alcoolul sau cu drogurile, este un risc mare ca lucrurile să nu se schimbe nici în viitor. Pe de altă parte, chiar și un ”bărbat de casă”, poate să nu fie potrivit pentru tine. Dacă lui îi plac sporturile cu multă adrenalină, în schimb tu preferi să te plimbi linștită pe malul mării sau el nu prețuiește lectura, dar tu ești o cititoare pasionată, poate ar fi mai bine să te gândești. După ce trece perioada euforică de la început, te-ai putea trezi lângă un om cu care nu ai ce vorbi sau cu care nu poți împărtăși aceleași pasiuni și veți duce vieți paralele.

Fii binedispusă

Nu este nimic care să le placă bărbaților mai mult decât o femeie fericită și binedispusă. Și reversul este adevărat: nu urăsc nimic mai mult decât o femeie mereu nemulțumită și prost dispusă, care îi cicălește tot timpul. De aceea, vei vedea amante care nu arată grozav, dar care le oferă soților adulteri acea înțelegere de care au nevoie. Deci, nu te preocupa prea mult de kilogramele în plus sau de aplicarea unui machiaj perfect. Un zâmbet este cel mai atrăgător accesoriu pe care îl poți purta.

Nu renunța la pasiunile și la prietenii tăi

O greșeală pe care o fac multe femei atunci când intră într-o relație este să renunțe la pasiunile pe care le aveau înainte de a-l cunoaște și să nu mai socializeze decât cu el. Dar această abordare este una toxică pentru tine. Ajungi într-o relație de dependență față de el care nu va face în niciun caz bine relației voastre.

Sursa foto: 123rf.com / goodluz