Fotograful de nuntă este de multe ori aspectul cheie pentru a asigura vizibilitatea frumuseții acestui eveniment. Cu talent și discreție el va ști să surprindă farmecul fiecărei clipe și să o facă să râmână pentru eternitate și va fi capabil să regizeze fiecare cadru pentru a-i reda tot farmecul.

Dacă doriți să aveți parte de fotografii deosebite și de realizarea unei ședințe foto care să fie unică și specială, Cotea Razvan fotografie de nunta este cea mai potrivită alegere.

Primul lucru pe care îl aveți de facut pentru a vă bucura de cea mai bună imagine va fi să contactați din timp fotograful pe care îl preferați și să verificați disponibilitatea   pentru ziua în care se va petrece fericitul eveniment.

Pe piață există foarte multe oferte pentru acest gen de servicii. Toți se pricep să facă fotografii frumoase și toții sunt profesioniști. Însă pentru a vă convinge de calitatea  prestațiilor va trebui să țineți seama de următoarele aspecte:

 • ce recomandări are fotograful respectiv
 • dacă este un fotograf specializat pe acest tip de evenimente
 • dacă este posibil să vedeți un portofoliu de fotografii
 • să semnați un contract în care să specificați clar toate detaliile convenite
 • să aveți o întâlnire înainte de eveniment pentru a avea o discuție preliminară în privința viziunii voastre
 • vedeți care este metoda de lucru a acestui fotograf și dacă este una care v-ar plăcea.

Dacă doriți să aveți parte de ce este mai bun va fi bine să vă pregătiți momentul cât mai din timp, să consultați mai mulți fotografi și să-l alegeți pe cel care corespunde cel mai bine intereselor și stilului vostru.

De ce să alegeți serviciile fotografului de nuntă Cotea Razvan?

Un fotograf de nuntă trebuie să aibă ceva special, care să-l distingă de ceilalți fotografi și care să vă ajute să vă bucurați de ceva deosebit.

Dacă vreți să aveți parte de un album foto de nuntă inedit, atunci alegeți acest fotograf. Veți avea parte de:

 • un fotograf specializat și dedicat pentru fotografierea acestui tip de eveniment
 • fiecare fotografie va purta marca artistică a stilului fotografului
 • va încerca să surprindă cu talent tematica și conceptul definitoriu al evenimentului
 • veți fi însoțiți cu discreție pe parcursul întregii zile
 • veți primi indicații avizate pentru a putea lua cadre reușite cu fiecare moment important al ceremoniei
 • sedința foto cu mirii va fi una deosebită
 • vor exista mai multe sesiuni în care fiecare dintre invitați va avea posibilitatea de a se fotografia cu fericiții miri
 • fotografiile nu vor fi standard, ci se va urmări de fiecare dată surprinderea unor cadre unice și idilice
 • va fi fotografiat orice moment important al fiecărei etape din derularea evenimentului.
 • albumul foto care vă va fi oferit după terminarea evenimentului vă va rezerva multe surprize plăcute și va purta aprenta stilului original al fotografului.

Având o experiență de mai bine de 5 ani în fotografierea acestui tip de eveniment, va ști să se adapteze cu talent și umor tututor situațiilor imprevizibile care pot apărea. Va ști să va facă să zâmbiți și să aveți soarele în suflet chiar dacă toată ziua va ploua.Este un fotograf atent, rabdător și spontan, fiind mereu pe fază pentru a surprinde cadrele inedite.

Pentu că știe cât de important este ca voi să aveți parte de cele mai noi și mai performante tehnologii din domeniu, aparatura folosită va fi profesionistă și de ultimă generație și va fi mânuită cu mare pricepere.

Pentru a fi sigur că vor fi cât mai multe fotografii reușite, vă va oferi cu discreție și avizare sfaturi și recomandări privind  organizarea celor mai reușite cadre. Astfel fiecare dintre momentele importante va fi surprins în cadre unice.

Nu trebuie să pierdem din vedere nici unul dintre aspectele cele mai importante, respectiv acela că prețurile vor fi rezonabile, beneficiind de costurile cele mai avantajoase. În funcție de solicitările necesare și de detaliile stabilite în momentul semnării contractului nu vor exista niciun fel de alte costuri suplimentate.

În cel mai scurt timp posibil cu putință veți primi un album foto special, cu selecția celor mai reușite poze, imprimate pe hârtie fotografică de cea mai bună calitate. Veți primi și un album în format digital USB și transferul online al  celor mai reușite dintre pozele selectate.

 Având în vedere talentul artistic deosebit, experiența și rentabilitatea costurilor, merită să alegeți să lucrați cu acest fotograf de excepție.

Pentru a afla mai multe detalii despre modalitatea de lucru și pentru a vă convinge de talentul acestui fotograf de nuntă vă invităm să consultații portofoliul de pe site-ul CoteaRazavan.ro.