Chiar dacă este încă frumos afară, hainele de ploaie nu trebuie să-i lipsească micuțului tău. Iar dacă sunt și foarte frumoase, o zi noroasă nu va mai fi atât de tristă.

Poți găsi și o jachetă elegantă și călduroasă pentru băiatul tău.

Ca și tine, fetița ta își dorește rochițe noi, chiar dacă nu are neapărat nevoie. Dar acum poți profita să-i faci acest moft fără a-ți goli prea mult portofelul.

Încălțările de iarnă sunt în topul priorităților pe lista ta de cumpărături.

apreschiuri-baieti-topo-ski-marino

 

Perfecte pentru joaca în aer liber, apreschiurile protejează de frig, apă, zapada sau noroi, pentru a-i oferi băiețelului tău o experiență de neuitat chiar dacă afară a nins sau a plouat. Cauciucul cizmulițelor este moale și flexibil pentru a nu împiedica mișcarea naturală a piciorului, iar interiorul este căptușit cu blăniță calduroasă pentru confortul micuțului tău.

O fetiță vrea să fie și cochetă, dar încălțămintea ei trebuie să fie și practică. Cizmulițele Tiempo întrunesc ambele cerințe.

Șepcile și alte accesorii sunt, de obicei, pe ultimul loc în lista ta de cumpărături. Dar când sunt atât de ieftine îi poți face o plăcere copilului tău. De exemplu, vei găsi șepci imprimate cu personajele preferate din Frozen.

sapca-disney-frozen-sisters_27788_1_1432629817

Un troler de grădiniță 3D Disney The Good Dinosaur, realizat din material rezistent va fi o încântare pentru copilul tău.

troler-gradinita-3d-disney-the-good-dinosaur-_28842_1_1442701666

Sursa foto: 123rf.com