Și tu meriți să îți refaci viața! Gândul că vei începe o viață nouă alături de altcineva nu trebuie să te sperie. Meriți să fii iubită și trebuie să îi dai noului tău admirator o șansă!

Ai încredere în tine!

Tot ce a fost greu și rău și neplăcut a rămas în urmă. Acum ai mai multă experiență, ai o viață mai stabilă și ai învățat să te descurci și singură, fără un bărbat în viața ta. Ca atare, privește întâlnirea cu un necunoscut drept o experiență nouă. Fii optimistă! Nimic nu poate fi mai rău decât divorțul prin care ai trecut. Dacă atitudinea lui nu îți place, poți renunța oricând să îl mai vezi.

Alege un loc să te simți în largul tău

La prima întâlnire în calitate de femeie divorțată este bine să te ferești de restaurante și cine cu parfum romantic. Alege mai bine un loc distractiv: un parc, o grădină zoologică sau botanică sau mergeți la un film. Nu vă cunoașteți prea bine, așa că discuția va avea pauze dese și stânjenitoare în fața mesei din restaurant. Dar, dacă ieșiți la un film sau la o piesă de teatru, puteți
vorbi despre ceea ce vedeți, iar conversația va curge mult mai firesc spre preocupările voastre zilnice.

Fă-l să îți vorbească deschis!

Cel mai important lucru într-un cuplu este prietenia, dar tu deja știi acest lucru, pentru că fostul soț nu a fost un prieten sincer și devotat. Dacă noul tău admirator îți vorbește sincer încă de la început, poți avea încredere în el să vă întâlniți și pe viitor. Încearcă să îl cunoști cât mai bine, înainte ca relația voastră să prindă rădăcini și nu te lăsa cucerită de emoțiile de moment.

Sursa foto: 123rf.com