„Băieții nu mai vorbeau deloc cu mine și nu mă mai invitau la dansuri, moment în care am început să-mi pierd încrederea în mine și să-mi fie rușine de mine. Am început să iau ore de actorie ca să atrag atenție”, a povestit Ashley.

Ashley  părea să-și revină,  dar în scurt timp au apărut probleme în familia ei. Părinții ei au divorțat, iar acest lucru a făcut-o să sufere foarte mult și s-a refugiat în alimente și băuturi de tip fast-food. În scurt timp, rezultatele au început să se vadă și acul cântarului îi arăta în fiecare zi din ce în ce mai multe kilograme. A devenit mămică la 22 de ani, iar copilul l-a crescut singură până la vârsta de 4 ani, când Ashley l-a întâlnit pe bărbatul visurilor ei, cu care a mai făcut ulterior încă doi copii. Însă, la vârsta de 30 de ani a realizat că abia se mai putea mișca din cauza kilogramelor în plus. Avea 141 de kilograme și cu putea să țină pasul cu cei trei copii ai ei.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Eram nefericită și deprimată, mâncam foarte mult la ore nepotrivite. Nu mai îmi plăcea deloc de mine și nu mai puteam nici măcar să mă privesc în oglindă. Uram să merg la cumpărături că știam că încap doar în haine foarte mari”, a mai spus Ashley. „Am clacat la vârsta de 30 de ani. Nu mai puteam nici să mă joc cu copiii mei fără să mi se taie respirație și aveam dureri de spate din ce în ce mai puternice”, a mai adăugat ea.

Citește și: A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viața al anului 2017. Ce reacția incredibilă a avut antrenorul de la „Vocea” când a aflat

A cerut ajutor unui medic

A mers la un medic să-i ceară ajutorul, iar acesta i-a recomandat să facă o operație de micșorare a stomacului, un bypass gastric. „Am decis să-mi schimb viața pentru a o învață pe fiica mea un stil de viață sănătos pentru ca nu cumva să devină și ea supraponderală și să nu treacă prin rușinea prin care am trecut ea”, a mărturisit americanca.

După ce a făcut operația de stomac, ce i-a micșorat apetitul a urmat o dietă stricăt și a început să facă exerciții fizice zilnic. Astfel, a ajuns să slăbească într-un an și jumătate 82 de kilograme, ajungând în prezent la doar 59 de kilograme. Ashley Kaye Fumagalli susține căa cum se simte mai bine ca oricând.

Tânăra și-a făcut publică schimbarea pe contul ei de Instagram, unde și-a informat prietenii despre toate metodele ei de a slăbi, sperând că va încuraja astfel și alți oameni să-i urmeze exemplul. Deși recunoaște că o mare parte din kilograme le-a pierdut datorită operației, ea susține că în momentul în care s-a blocat și nu a mai slăbit a ținut o dietă strictă și făcea foarte multă mișcare.

„Inițial am pierdut o mare parte din kilograme cu ajutorul operației, iar restul le-am dat jos cu o dietă strictă și cu exerciții fizice. Slăbitul mi-a schimbat viața în mod fabulos. Majoritatea problemelor medicale au dispărut, iar acum sunt mai fericită ca oricând”, a mai declarat ea.

„Câteodată când mă întâlnesc cu oameni care nu m-au mai văzut de mult timp, ei nici nu mă mai recunosc. Însă, apoi îmi spun că arăt minunat și că par mult mai fericită. Sfatul meu este să cereți în primul rând ajutor. Niciodată să nu vă fie frică să faceți asta. Găsiți-vă un prieten care să vi se alăture în procesul de slăbire, să vă motiveze și să vă ajute să vă țineți de cură”, a precizat femeia.

Citește și: