Uneori, cuplurile care sunt împreună de mult timp uită lucrurile care le-au adus împreună. Planifică o călătorie a amintirilor frumoase pentru a revitaliza relația.

Mergeți în locul în care ați avut prima întâlnire. Dansați pe melodia voastră preferată sau pe cea pe care ați dansat la nuntă. Mergeți la restaurantul preferat. Plimbați-vă prin parcul unde v-ați sărutat prima dată. Rememorați amintirile de la începutul relației voastre. Spuneți ce apreciați atunci unul la celălalt și ce apreciați acum. Aceste momente vă vor revitaliza relația.

Cum vă puteți revitaliza relația. Faceți ceva nou împreună

Amintirile sunt frumoase și vă vor aduce din nou în starea de la început. Totuși, experiențele noi pe care le aveți împreună au și ele darul de a vă revitaliza relația. Învățați să patinați sau să schiați împreună. Mergeți într-un loc în care nu ați mai fost niciodată. Încercați un fel nou de mâncare. Decorați un pic altfel dormitorul. Vorbiți despre planurile voastre noi și despre ce faceți atunci când nu vă vedeți. Încercați să vă redescoperiți unul pe celălalt. Oamenii se schimbă sub ochii noștri, chiar dacă nouă ni se pare că sunt aceeași de ani de zile. Toate aceste experiențe vă vor face să simțiți că este ceva nou de descoperit în celălalt și vor alunga plictiseala, dacă s-a instalat.

Cum vă puteți revitaliza relația. Află ce nu funcționează

”O relație de care nimeni nu se plânge, dar e cam plictisitoare este ca o femeie care susține că este doar puțin însărcinată. Fie este o relație bună, care îi împlinește pe amândoi say este una rutinată și plictisitoare. Fie este o relație care îi face să fie nerăbdători să ajungă acasă și să împărtășească experiențe comune, fie sunt doi oameni care au dezvoltat o prietenie și o simpatie comună însă care nu mai au sensuri, emoții și trăiri comune sau le au foarte rar”, spune psihoterpaeutul Tedy Creștin. Pentru a revitaliza relația, trebuie să știți foarte bine unde vă aflați și unde vă doriți să ajungeți.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com