În 2013, Nigel Fitton, din Johannesburg, Africa de Sud, și-a privit îndurerat iubirea vieții, cu care era împreună de când ambii aveau 16 ani, cum se stinge, după ce a pierdut lupta cu cancerul ovarian. Însă înainte să plece la ceruri, Phedre l-a pus să promită că-i va îngriji plantele din baie, că le va uda regulat.

Nicio clipă Nigel nu i-a nesocotit dorința soției. Le-a udat zilnic și era chiar mândru că arătau atât de bine. Ani buni le-a purtat de grijă, exact așa cum i-a promis soției pe patul de moarte.

barbat udat flori plastic

Anii au trecut și a venit vremea ca Nigel să se mute într-un cămin pentru vârstnici. Nici atunci nu a vrut să se despartă de plantele pe care soția i le lăsase în grijă. Când, împreună cu fiica sa, le împacheta pentru a le lua cu el la azil, surpriză: au descoperit că plantele erau din plastic!

Au râs cu poftă, dar și cu o lacrimă în colțul ochiului. Da, Phedre le jucase o ultimă festă. Una copioasă!

A fost momentul când tatăl și fiica au realizat și de ce mai tot timpul era apă în baie. Nigel era convins că toaleta e defectă și că scurgerile de aici sunt.

Se pare că, pentru că în baie nu prea era lumină, cu mulți ani în urmă Phedre înlocuise plantele naturale cu unele artificiale, dar foarte bine realizate. Nu a spus nimănui, luând cu ea în mormânt secretul.

Foto: Twitter

Vezi și A căpătat un țel în viață după ce și-a luat un câine: M-a salvat, la propriu! Acum am de ce să mă trezesc dimineața. O poveste emoționantă|Video

Citește și: