Dacă vezi că partenerul tău flirtează cu alte femei la petrecerea de Revelion, simți probabil cu fierbe sângele în tine. Unele femei se stăpânesc foarte bine și trec cu vederea astfel de escapade, pe când altele fac un scandal monstru de față cu toată lumea. Totuși, ”nu ar fi util să faci o criză de gelozie în public, chiar dacă el te-a rănit foarte mult”, te sfătuiește psihoterapeutul Tedy Creștin.”Poți interveni indirect printr-o glumă sau o aluzie care să arate că ai observat comportamentul lui și te deranjează”, spune el.

Citește și: De ce flirtează pe internet cu alte femei și ce e de făcut pentru a salva relația

Cum să te comporți când partenerul tău flirtează cu alte femei la petrecerea de Revelion

Există și un caz în care poți trece cu vederea ”ieșirea” lui: ”dacă incidentul nu are proporții mari și nu simți că soțul a întrecut anumite limite. Atunci poți alege să-l ignori. Totuși, este bine să fii conștientă de mesajul pe care i-l transmiți. El ar putea înțelege că îi dai voie să flirteze cu alte femei, chiar de față cu tine”, spune specialistul.

O altă posibilitate ar fi ca, la rândul tău, să-i faci ochi dulci unui alt bărbat sau să faci un alt lucru care să-l deranjeze pe soț, însă doar ca să-i atragi atenția că nu te simți confortabil față de comportamentul lui”. Dacă mergi prea departe, deschizi o ”cutie a Pandorei” și nu știi până unde vor merge lucrurile. ”Este o strategie periculoasă, pentru că se poate intra într-un joc de putere în care vă întreceți care încalcă mai mult regulile. Nu va mai fi nimic legat de flirt sau de alte persoane și ar putea fi începutul sfârșitului pentru relația voastră”, avertizează Tedy Creștin.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com