„Coboară cu picioarele pe pământ”

Sigur îți aduci aminte cu nostalgie de poveștile „zglobii” și intense de iubire din adolescență. E așa de simpluși frumos să te îndrăgostești însă, atunci când vine vremea să te gândești la o relație trainică, se schimbă radical datele problemei. Imaginea lui Făt-Frumos se șterge atunci când și faci loc în viața ta partenerului, ale cărui calități trebuie să fie reale, nu „zugrăvite” de imaginația ta.

Cum trebuie să fie el?

Cu siguranță, te-ai gândit deja la ce ai vrea de la partenerul de viață. Dacă nu ai făcut acest lucru, e important să reflectezi asupra lui. Pornește într-o călătorie lă-untricăși află ce trăsături de caracter n-ar trebui să-i lipsească și cât de mari ai admite să fie compromisurile în relație. Nimeni nu este perfect, nici măcar sufletul pereche. Nu te lăsa purtată de farmecul lui ajungând să închizi ochii la defecte. în timp, acestea vor eroda relația voastră. Nu te baza nici pe faptul că o situație materială bună îți va ține de caldși sentimental.

Nu pica în capcane!

Cu siguranță că nici aspectul fizic nu este de neglijat. E clar că pornind de la „fluturașii în sto-
mac” se conturează o relație, dar până la căsnicie mai e cale lungă. El trebuie să semene cât mai mult cu idealul tău de frumusețe masculină. însă, ai grijă să fii realistă. Dacă „aspiri” la un bărbat la nasul căruia nu prea ajungi, e ca și cum te-ai condamna singură la suferință. Acesta, obișnuit cu multe complimenteși avansuri din partea femeilor s-ar putea să te amăgească cu ceva atenție, însă, cu siguranță, nu poți avea o relație serioasă cu el. Poți să te „înrolezi” într-o astfel de relație, doar dacă vrei o simplă aventură.

Idealuri și pasiuni comune

Deși se tot spune că extremele se atrag, dacă universurile voastre sunt total diferite, mai devreme sau mai târziu conflictele nu vor șntârzia să apară. Este important să aveți același țel, să vă doriți
lucruri similare de la viață. De exemplu, nu poate să meargă relația voastră dacă el vrea să cucerească Himalaya, iar tu îți dorești un cămin liniștit, copii și stabilitate. Trebuie săștii exact care și sunt aspirațiile ci ce compromisuri e gata să facă.

Sursa foto: 123rf.com