Acțiunea are loc în Zhudong, Taiwan. Mama, rămasă anonimă, încearcă în zadar să-și convingă băiatul că e vremea să părăsească locul de joacă, mai ales că a început ploaia. Însă puștiul nu poate fi convins sub nicio formă.

Nervoasă, mama, se urcă în mașină și demarează, cu gândul să-i dea o lecție fiului său. Puștiul se prinde de mașină, în timp ce strigă și bate cu pumnii în caroserie. Enervată, femeia coboară din mașină și-și gonește băiatul cu o umbrelă, după care urcă din nou în vehicul, cu gândul să se îndepărteze.

Din nou puștiul se prinde de mașină, în timp ce strigă, cuprins de remușcări, că nu va mai greși. Însă mama e de neînduplecat. Scena se repetă de mai multe ori, mama alergându-și la un moment dat băiatul cu umbrela în mână, amenințându-l că-l lovește. Mai mult, la un moment dat, chiar aruncă cu umbrela înspre el.

În final, momentul în care se oprește înregistrarea, mama se depărtează la volanul mașinii, cu puștiul agățat de spatele vehiculului.

Așa cum era de așteptat, clipul a înfuriat mii de oameni, generând o vastă polemică pe rețelele de socializare. Sunt câțiva, și mai ales câteva mame greu încercate, care încearcă să-i găsească femeii circumstanțe atenuante. Tu ce crezi, comportamentul mamei poate fi scuzat?

Vezi și Reguli după care Kate Middleton își crește copiii. Iată cum îi calmează pe George și Charlotte când au crize de personalitate

Citește și: