Orgasmul are un mare inamic: teama. Mai exact, acel ”critic interior”, care te face să-ți fie mereu frică de ceva: că nu arăți suficient de bine, că el a observat că te-ai îngrășat, că arăți penibil în poziția aia etc.Nu mai gândi negativ și relaxează-te!

Concetrează-te pe dragoste, nu pe defecte

Ce-ar fi ca, în schimb, să te concentrezi pe dragoste? Gândește-te la partenerul tău, la ce îți place la el și la cum îți place să fiți împreună. Astfel, vei fi naturală și frumoasă și vei emana iubire. El va observa asta și se va simți și mai atras de tine. În schimb, nu lăsa criticul interior să revină vreodată – cel puțin nu în momentele în care ești cu iubitul tău. Poate este bine să fii conștientă că te-ai îngrășat, dar pentru ca să faci ceva în privința asta, și nu să te torturezi constant cu gânduri negative.

Orgasmul are un mare inamic: ”criticul interior”

Un alt mod de a acționa, este să devii mai conștientă de ceea ce îți spune acest ”critic interior”. ”Nu ești suficient de bună, de slabă, de deșteaptă de sexy etc.” Notează pe o hârtie ce îți spune el. Cei mai mulți oameni nu sunt conștienți că aduc acecste idei negative cu ei în pat și le strică momentele intime. Ce să mai vorbim că, pentru femei, în aceste condiții orgasmul nu este decât un vis nerealizabil. Dar tu ai făcut un pas înainte. Ești conștientă că acest ”critic interior” există. Așa că îi poți închide ușa în nas și să nu-l mai lași să se joace cu mintea ta. Alege să nu mai fi pe modul ”critic”, ci pe cel operativ. Adică, în loc să plângi de ceva, să acționezi să faci o schimbare. Și, din moment ce lucrezi la schimbare, nu mai are niciun sens să te plângi de acele defecte.

Sursa foto: 123rf.com