Jacky Edwards ( 47 de ani) își dorea foarte mult să devină din nou mamă pe cale naturală, însă nu reușea sub nici o formă din cauza unor complicații pe care le-a avut în urmă cu 20 ani. Vrând să-și facă mama fericită, Katherine s-a oferit să-și ajute mama și a acceptat să fie inseminată artificial cu sperma noului soț al acesteia.

Mama ei a avut în urmă cu 20 ani o sarcină complicată, când și-a adus pe lume cel dea-l cincelea copil, și medicii au fost nevoiți ulterior să-i facă histerectomie. Aceasta era văduvă la 40 de ani și credea că nu-și va mai dori niciodată copii. Însă, în urmă cu patru ani l-a cunoscut pe actualul ei soț, Paul (48 de ani). Fiind foarte îndrăgostiți unul de celălalt, ei își doreau foarte mult împreună și un copil, iar pentru că Jacky nu mai putea să rămână gravidă au decis să apeleze la o mamă surogat.  Astfel, fiica ei, Katherine, în vârstă de 30 de ani și mama a doi copii, a fost de acord să-i ajute ea, văzând cât de mult își doresc acest lucru.

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

I-au dat 1.000 de lire sterline pe lună

Mai mult, pentru această favoare ei i-au dat lunar lui Katherine 1.000 de lire sterline ca să aibă pentru cheltuielile necesare. Jacky și Paul au participat la toate analizele și ecografiile, iar în luna mai, Katherine și-a adus pe lume fratele, Caspian. „A fost un moment uimitor. Medicii mi l-au pus imediat mie în brațe pe Caspian pentru că Katherine nu a vrut să se atașeze de el și a vrut să mă bucur eu de aceste momente. Suntem în al nouălea cer de fericire. Ne ciupeam pentru că ni se părea imposibil ca eu și Paul să devenim iar părinți. Am vrut să ne spunem povestea ca să le arătăm tuturor că se poate, chiar dacă nu în felul în care te aștepți”, a spus Jacky.

„Știam că dacă eu nu mă ofer să fiu mamă surogat, se va chinui să facă rost de una. M-am gândit doar că aduc pe lume un copil într-un alt mod. Au fost momente în care mă gândeam că am făcut o greșeală, pentru că mi se spunea că mă voi atașa de copil”, a declarat și Katherine.