Poate că momentele pline de pasiune de la începutul relației, foarte îndrăgostiți au trecut, dar nu este cazul să puneți punct vieții sexuale de acum. Este o altă etapă din viața voastră și vă puteți arăta iubirea în mii de feluri.

Momente tandre și pline de pasiune

Dragostea nu înseamnă doar actul în sine, acela, poate foarte rar și îndelung amânat. Înseamnă toate gesturile pe care le faceți unul față de celălalt de-a lungul unei zile, atingerile, vorbele, privirile, telefoanele, dacă sunteți departe unul de celălalt. Momentele bune se construiesc. Nu înseamnă doar clipa actului în sine, când, după o zi obositoare în care poate v-ați și certat sau ați trecut unul pe lângă celălalt ca doi străini să vă regăsiți ca amanți înflăcărați.

Resuscitarea relației

Altceva este după o zi în care ați făcut mici gesturi de iubire unul față de celălalt, cum ar fi o sărutare de bună dimineața sau când vă despărțiți să plecați la serviciu. O mângâiere fără un scop anume, doar pentru că ai trecut pe lângă el. O vorbă bună, o laudă, apoi câteva minute dedicate sporovăielii în care să afli ce a mai făcut la serviciu, ce îl nemulțumește și să îi spui și tu ultimele noutăți. De când nu l-ai mai lăudat? De când nu i-ai mai spus ce apreciezi la el? O vorbă bună poate face minuni.

Astfel, după ce v-ați „reîmprietenit”, nu veți mai fi doi străini care se întâlnesc în dormitor așteptând să trăiască momente pasionale. Totul poate începe cu un masaj făcut reciproc. Alege un ulei de masaj cu arome îmbătătoare și fii cât mai tandră. Și o baie caldă te relaxează și te introduce în starea dorită, cu atât mai mult dacă și el te însoțește.

Sursa foto: 123rf.com