Mușcătura dragostei este un gest intim practicat de oameni de toate vârstele, am putea spune. Dar este și una dintre cele mai des întâlnite forme de rănire a partenerului.

În adolescență sunt întâlnite ceva mai des, dată fiind și lipsa de experiență a cuplului.

Semnul lăsat pe gât, cel mai probabil, este ascuns apelându-se la tot felul de trucuri.

De la pasta de dinți și până la gheață, totul este încercat pentru a nu fi descoperit de părinți și prieteni.

Când mușcătura dragostei devine periculoasă

Dacă este făcută cu senzualitate, mușcătura dragostei este inofensivă. Dar dacă, din contră, pasiunea își spune cuvântul, atunci rezultatul va fi vizibil.

Mușcătura dragostei este cauzată de suptul excesiv sau de mușcătura unor porțiuni mici ale corpului. Cel mai des pe gât și coapse.

Iată ce ar trebui să cunoști despre mușcătura dragostei

Sunt niște vânătăi

Aproape de suprafața pielii sunt celule mici denumite capilare, care atunci când cineva te sărută atât de pasional ele se sparg, creând ceea ce pare a fi o lovitură urâtă.

Sunt urâte, dar și speciale că au forma gurii care a mușcat, cel mai adesea. Este nevoie de până la 10 minute să se coloreze și să devină ușor dureroasă.

Durează până la două săptămâni să se vindece, schimbându-și culoarea pe măsură ce trec zilele. În cele din urmă ajunge să fie de culoarea galben-maronie, după care începe să dispară.

Persoanele cu deficiență de fier din organism se învinețesc repede

Remediază acest lucru consumând carne roșie, legume cu frunze verzi.

Cele mai multe dintre alimentele bogate în fier sunt de origine animală.

Mai puteți consuma și orez brun, pâine integrală de grâu, germeni de grâu, fulgi de ovăz, fasole boabe, spanac, broccoli, etc.

Te poți infesta cu herpes

Dacă partenerul tău are herpes oral, în cazul în care te mușcă pătimaș te poate infesta și pe tine.

În mod normal dacă cineva are herpes oral ar trebui să stea departe de contactele sexuale de orice natură. Din respect pentru partenerul sănătos.

Nu există leac pentru mușcătura intimă

Cu orice ți-ai da să nu se mai vadă, nu vei avea sorți de reușită. Fondul de ten, eșarfele, puloverele pe gât, etc, se vor șterge de pe piele și vei atrage și mai mult atenția asupra ta așa înfofolit.

Pot lăsa în urmă cicatrici

Se întâmplă mai rar, dar există și așa ceva. În funcție de severitatea mușcăturii, beneficiarul intim o poate purta pe piele o viață întreagă, în semn de amintire.

Pot cauza atacuri cerebrale

Pare un banc prost, dar este adevărat. Uneori, dragostea poate deveni fatală.

Mușcătura la nivelul gâtului, un supt puternic, poate provoca formarea unui cheag de sânge ce poate călători prin corpul uman până la creier. Aici poate avea loc un accident vascular cerebral.

S-au întâlnit cazuri în care persoana mușcată a decedat. Ba chiar unul dintre parteneri a paralizat pierzîndu-și abilitățile locomotorii ale unui membru după ce i-a fost afectată prin mușcare o arteră importantă.

Astfel, pasiunea de vampir are nevoie și ea de puțină moderație pentru a nu ajunge în extrema cealaltă, de unde se poate schimba totul.

Sursa Foto Flickr

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.