Britanica de 35 de ani lucra la poliția din Thames Valley, iar în mai, anul trecut, a decis să-și dea demisia pentru a lucra într-un club pentru bărbați din Maidenhead, Berkshire.

Aceasta nu doar că a început să câștige de două ori mai mulți bani decât pe rvemea când era polițistă, dar are și mai mult timp să stea cu copiii și soțul ei, întrucât ea lucrează doar 12 nopți pe lună.  Hannah mărturisește că în clubul Honey Pot ea primește un salariu luna de 5.000 de lire sterline și deja are clienți fideli care vin să le danseze în poală. „Când eram ofițer de poliție eram foarte stresată și slujba aproape ne distrugea mariajul. Acum viața mea este mult mai bună. Am o grămadă de clienți ce vin în mod constant și îmi place ceea ce fac”, a declarat aceasta.

 

Uite cum arată aceasta

***EXCLUSIVE***SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Femeia și soțul ei Michael, 31 de ani, au împreună trei copii: Christian (11 ani), Harley (4 ani) și Madison ( doi ani) și susține că o bucură foarte tare că noua slujbă îi permite să petreacă mai mult timp cu familia sa. Mai mult, soțul ei nu pare deloc deranjat de slujba ei și că acum folosește cătușele în alt scop, ci chiar o încurajează și vor să-și deschidă ei propriul club de dans exotic. „O susțin total, nu face nimic greșit”, a spus Michael.

Hannah a mai lucrat ca dansatoare „exotică” și când avea 19 ani, însă atunci își dorea să-și facă o carieră, fapt pentru care la 23 de ani a devenit polițistă. I-a plăcut foarte mult meseria ei, însă după ce s-a măritat și au venit pe lume primii doi copii, a început să devină stresată și a vrut să facă o schimbare. „Îmi plăcea foarte mult la muncă și am învățat multe acolo, dar după 12 ani, cu trei copii, și cu soțul meu care lucrează tot în poliție, amn decis că am nevoie de o schimbare. Îmi doream mai mult timp cu familia. Ne simțeam ca părinți singuri tot timpul și parcă trăiam să muncim, nu munceam ca să trăim. Nu mai aveam deloc o viață de calitate. Începusem să-mi urăsc jobul și abia așteptam să ajung acasă. Nu mai eram eu. Să mă întorc la dansul în poală a fost cea mai bună decizie pe care am luat. Îmi pare rău că nu am făcut acest lucru de acum 10 ani. Ne-a îmbunătățit considerabil viețile”, a spus femeia.