Motive care-l fac să te înșele: Il ții sub papuc

E foarte trist pentru el ca de fiecare dată când vrea să facă câte ceva să aibă nevoie de aprobare de la „împărăție”. Mai mult, dacă ajunge să-și vadă prietenii „din an în Paște” pentru că tu nu îi placi și nu îl vrei în preajma lor și ieșitul la meci, la terasă, o partidă de table sau de șah sunt „sacri-legii” regăsite pe lista celor zece porunci ale relației voastre și încălcarea lor se lasă cu pedepse, nu mai are sens să te întrebi de ce a renunțat la „dulcea” povară a relației de cuplu. Scoate-i cătușele, redă-i libertatea și atunci va veni singur la tine.

Citește și: Mici probleme care duc la certuri mari în cuplu. Cum le faci față

Motive care-l fac să te înșele: Plictiseala

Atunci când cuibușorul vostru de nebunii se acoperă cu praful plictiselii, cu siguranță că se va
ține departe de atmosfera dezolantă de acasă. Aceleași discuții despre nemulțumirile de la lucru, aceeași „râșniță” de televizor și poți spune bun venit decesului lent al pasiunii. Și-atunci, chit că întârzie la lucru cu treburi ori că iese la o bere cu băieții, tot o să dea pe-acasă cât mai puțin. Așa că folosește-ți imaginația, ia atitudine și primenește-ți relația cu surprize plăcute.

Motive care-l fac să te înșele: Iei decizii în numele lui

Dacă tot timpul tu faci planuri de weekend, tu hotărăști unde să mergeți în concediu, tu îl înrolezi obligat-forțat la „maratonul” curățeniei în casă, căreia lui i se pare inutilă și pe care o urăște, fără să-i lași aproape niciun cuvânt de adăugat, nu e de mirare că-și ia lumea-n cap. Bărbaților nu le place să vadă matriahatul „la domnie”. În plus, e ideal să luați decizii împreună. Trucul asta: „cum cânt eu, așa să joace”, n-o să țină la nesfârșit. „Liberalizează” relația, dă-i și lui drept de vot.

Motive care-l fac să te înșele: Monotonia din dormitor

În spațiul intim nu e loc pentru complexe, inhibiții, jenă, sfială, rușine sau altele ca ele. Bărbații adoră femeile cu personalitate. Pune-ți în valoare, cu multă convingere, propria strălucire și îl vei atrage din nou ca un magnet. Pregăteste câteva surprize și arată-i că poți să reaprinzi flacăra pasiunii.

Citește și: Infidelitatea în căsnicie. Cum poate relația supraviețui infidelității

Motive care-l fac să te înșele: Nu ai grijă de tine

Problemele zilnice, treburile,rutina te pot determina să ai mai puțin grijă de modul în care arăți. Poate că nu mai dai mereu pe la coafor, cum făceai altădată, nu ți-ai mai cumpărat haine noi, ți-ai cam neglijat silueta și fii sigură că el va simți negreșit schimbarea. Așia că, ai grijă de tine și fii foarte atentă la detalii. Recapătă-ți prospețimea și, cu siguranță, nu vei trece neobservată.

Sursa foto: thinkstock