Michelle Obama dă sfaturi femeilor pentru a avea căsnicie fericită: apreciază momentele de zi cu zi

Nu uita să petreci timp și cu soțul tău. ”De obicei, după ce copiii se duc la culcare, ne … amândoi pe canapea și urmărim o emisiune tv împreună. Sau vorbim despre ce am mai făcut în timpul zilei. Nu este ceva care pare important, dar despre asta e vorba într-o căsnicie. Nu despre acele fapte mari, nu despre lucruri sclipitoare. Este o simplă … a rutinei de zi cu zi și micile ritualuri pe care le avem”.

Michelle Obama dă sfaturi femeilor pentru a avea căsnicie fericită: fiți pregătiți să munciți pentru relația voastră

„Căsnicia înseamnă muncă grea. Chiar și cele mai bune mariaje au nevoie de multă muncă pentru a fi întreținute. Chiar și atunci când te-ai căsătorit cu sufletul tău pereche, tot vor exista probleme. Este o provocare să-ți împarți viața cu cineva, să creșteți copii împreună, cu toate bucuriile și durerile care vin în viață. Nu spun asta ca vă descurajez, dar trebuie să știe că vor fi inevitabil și momente grele. Nu considera că aceasta se întâmplă din cauza unor probleme pe care le ai tu soțul tău sau căsnicia voastră. Nu te lăsa atunci când apar. Înțelege doar că asta se întâmplă tuturor. Atunci când intri în căsnicie, fii gata să începi munca.”

Kate Middelton a vorbit deschis despre ce înseamnă să fii mamă: ”Nimic nu te poate pregăti cu adevărat pentru această experiență copleșitoare”

Michelle Obama dă sfaturi femeilor pentru a avea căsnicie fericită: Trebuie să știi când trebuie să renunți

Poate vreau să vorbesc cu el depsre faptul că nu mi-a plăcut ce a zis el ieri. Dar știi ce? Acest lucru nu este cu adevărat important. Totuși, îmi fac o listă de probleme pe care aș vrea să le discut cu el atunci când va veni momentul”.

Michelle Obama dă sfaturi femeilor pentru a avea căsnicie fericită: Râzi din plin!

„Cred că noi, în familie, nu ne luăm prea mult în serios pe noi înșine. Și cred că râsul este cea mai bună formă de a promova unitatea în căsnicie. Deci, încercăm să găsim noi moduri de a ne distra împreună. Reușim să ne facem unul pe altul să zâmbim, ceea ce este bine.”

Michelle Obama dă sfaturi femeilor pentru a avea căsnicie fericită: păstrează viu romantismul!

A fost nevoie să păstrăm viu romantismul, chiar și la Casa Albă… El și-a adus aminte de aniversări, de zile de naștere. Nu uită nimic, chiar și atunci când crede că a făcut asta… Poate mă supăr un pic dacă nu se întâmplă asta, dar el întotdeauna depășește momentul.”

Citește și: Vrei o căsătorie fercită? Iată cele mai bune sfaturi!

Sursa foto: northfoto.com