Nu ai timp pentru întâlniri și apelezi la matrimoniale online. Dar ceva pare să nu funcționeze și rezultatul dorit se lasă așteptat. Află un secret: de obicei, bărbații se plâng că femeile cărora le scriu nu le răspund. Femeile, pe de altă parte, sunt nemulțumite că primesc multe mesaje, dar acestea nu sunt le trezesc interesul, iar autorii lor par cel puțin dubioși. Află ce trebuie să faci, cum să-ți construiești profilul și care sunt pașii următori, pentru a atrage online bărbații potriviți pentru tine.

Nu încerca să mulțumești pe toată lumea

Femeile sunt încurajate din copilărie să se facă plăcute celorlalți. Învățăm de la mama că nu trebuie să-i supărăm pe oameni și că trebuie ca oamenii să fie mulțumiți de noi. Acest mod de a fi poate să lucreze împotriva ta atunci când îți construiești un profil online pe un site de matrimoniale. Nu încerca să te faci plăcută de toată lumea. Fii tu însăți și vei reuși să-i atragi doar pe bărbații cu care ai ceva în comun.

Pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru tine, el ar trebui să vadă în profilul tău mai mult decât un zâmbet încântător și niște picioare lungi. Că tot veni vorba, ca să te ferești de cei care caută doar aventuri de o noapte, pozele nu ar trebui să fie prea sexy. Bineînțeles, vei pune poze care te avantajează, dar nu dezvălui prea mult.

Cum să atragi bărbatul potrivit pe un site de matrimoniale

În plus, scrie despre pasiunile tale, dar și despre anumite ciudățenii pe care le pot afla cei apropiați ție. Așa te vei apăra și de cei care caută femeia perfectă – între noi fie vorba, nici nu există. Dar dacă profilul tău te arată a fi fără niciun defect, s-ar putea să fie naivi care chiar să creadă. Așa vei scuti timp prețios, pentru că întâlnirile cu ei nu vor duce la niciun rezultat. Cum vor vedea că ai și tu defecte, vor fugi și va fi nevoie să o iei de la capăt. Poți să declari, de exemplu, că urăști fotbalul sau că nu-ți place să gătești. Poți folosi un ton glumeț. Rezultatul va fi că îți vor scrie mai puțini bărbați, dar cei care îți vor scrie, vor fi mai interesanți și mai interesați de tine.

Nu uita: fii unică, dar nu fi ciudată! Nu pune întrbări prea personale și nu dezvălui detalii prea intime despre tine prea devreme. Nu te arăta prea vulnerabilă de la început.

Citește și:

Cum îți faci un profil online atractiv

”Iubitul meu are cont pe un site matrimonial”

Sursa foto: 123rf.com