Vezi câteva locuri romantice unde să petreci Valentine‘s Day. Sunt pentru toate buzunarele. Chiar și orașe minunate ca Veneția sau Roma pot fi vizitate cu bani puțini dacă știi unde să cauți, poți găsi oferte bune. Poate vei găsi chiar o ofertă last minute ca să plecați chiar săptămâna viitoare. Mai puteți opta pentru un week end romantic în țară, chiar în apropiere de orașul tău. Există numeroase locuri romantice și la noi. De exemplu, poiana în formă de inimă de lângă Alba Iulia.

5 locuri romantice unde să petreci Valentine‘s Day Poiana în formă de inimă

poiana in forma de inima - Alba-Iulia

Este o plăsmuire a naturii. Poiana în formă de inimă din apropiere de Alba Iulia uimește prin forma ei parcă desenată de cineva. Și nu este singurul punct de atracție. Peisajele pitorești ale dealurilor te vor umple de bucurie. Seara, puteți face o plimbare romantică prin cetatea Alba Iulia. Ar fi chiar un week-end reușit în inima țării.

5 locuri romantice unde să petreci Valentine‘s Day. Veneția

Veneția

Ce loc poate fi mai romantic pentru doi îndrăgostiți decât Veneția? Chiar dacă este februarie, canalele și clădirile vechi te îmbie să le vizitezi alături de persoana iubită. Vei fi sigură că ești într-un decor de vis. Vei merge cu godola printre canale, apoi vei cutreiera împreună cu iubitul tău străduțele întortocheate și pline de istorie. Nu rata Palatul Dogilor și Piața San Marco. Bineînțeles, vă veți opri pentru un sărut pe Puntea Suspinelor la apusul soarelui pentru ca dragostea voastră să țină o viață.

5 locuri romantice unde să petreci Valentine‘s Day. Salzburg

Salzburg, Austria, iarna

Dacă iubiți arta, dar și natura, Salzburg ar putea fi alegerea perfectă pentru voi. Este numit orașul de aur al barocului și iubitorii de muzică îl cunosc drept locul de naștere al lui Mozart. Dacă ajungi acolo, nu uita să vizitezi orașul vechi, fortăreața și domul. Și pentru o priveliște de vis trebuie să luați telecabina și să urcați pe Untersberg.

5 locuri romantice unde să petreci Valentine‘s Day. Poarta Sărutului – Târgu-Jiu

Târgu Jiu - Poarta Sărutului

Ce poate fi mai romantic decât să te fotografiezi cu iubitul la Poarta Sărutului din Târgu Jiu? Plimbați-vă și vizitați întregul ansamblu Brâncuși. Bucurați-vă de un timp liniștit lângă Masa Tăcerii și faceți planuri pentru a rămâne tot timpul împreună privind Coloana Infinitului.

5 locuri romantice unde să petreci Valentine‘s Day. Iași

5 locuri romantice unde să petreci Valentine's Day. Iași - imagine cu Palatul Culturii, iarna

Te poți plimba prin orașul vechi și admira Palatul Culturii care pare desprins din povești cu prinți și prințese. Neapărat, fă o plimbare la braț cu iubitul tău în parcul Copou pentru a admira Teiul lui Eminescu.

Citește și: DYI cadou de Valentine’s day – borcan de bomboane

Sursa foto: 123rf.com, drumliber.ro

Vezi si cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day