Nu lăsa invidia să-ți strice distracția de Revelion! Urmează petrecerea din noaptea dintre ani – prilej de bucurie, dar și de griji. Ce faci cu coșul care ți-a apărut chiar acum pe nas? Nu mai încapi în rochia de anul trecut, iar verișoara pe care ai fost nevoită să o inviți are o siluetă de vis…

Revelionul este un bun prilej la români pentru o petrecere de zile mari. Mulți aleg să meargă la un restaurant, dar alții preferă să-l facă acasă, alături de câțiva invitați. Totuși, nimeni nu întâmpină anul nou în halat și papuci, singur în casă. Pentru femei, poate fi un moment stresant, în care se compară cu altele și li se pare că rezultatul nu e unul flatant pentru ele. Mereu e una mai slabă, care are mai mult succes profesional sau copii care învață mai bine. Chiar și la salata de boeuf sau la sărmăluțe se întrec româncele și există și în acest domeniu învingătoare și ratate. Nu lăsa invidia să-ți strice distracția de Revelion! Dar cum să te distrezi cu acest stres de a fi performantă pe cap?

Idei pentru selectarea unei rochii elegante de seară

Nu lăsa invidia să-ți strice distracția de Revelion! Nu te compara cu alții

”Gelozia și invidia vin din sentimentul de insecuritate, din stima de sine scăzută. Una dintre greșelile comune pe care le fac femeile este că se compară cu persoane care sunt mai sus decât ele, nu pe același nivel. Pentru ca să fie excelent la petrecere, odihnește-te suficient înainte. Pentru a te simți frumoasă și bine în pielea ta, poți purta o rochie nouă, un accesoriu inedit sau să-ți aranjezi coafura într-un mod interesant. Învață să fii recunoscătoare pentru ceea ce ai: un soț bun, un copil minunat, un apartament pe care ți l-ai amenajat așa cum ți-ai dorit etc. Amintește-ți că zâmbetul și amabilitatea sunt cele mai sigure accesorii pentru a fi strălucitoare nu doar în noaptea de Revelion.”

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com