Iuliia Perova a dezvăluit că îi face fiicei sale, Katya, cam 500 de fotografii pe săptămână și nu trebuie să plătească nici un ban pe hainele în care fiica ei pozează. Ea a povestit că a încurajat-o pe fată să încerce modellingul pentru a căpăta mai multă încredere în ea.

Katya7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Citește și: Elena Gheorghe nu mai arată așa! Schimbare de look radicală pentru botezul Bebelindei! Iată cum arată acum

Era un copil foarte timid și rușinos

Ele s-au mutat în urmă cu doi ani din Rusia în Austrialia, iar Katya era deprimată pentru că engleza ei nu era prea bună și mulți copii râdeau de ea. „Katya era o persoană foarte rușinoasă și îi spuneam în fiecare zi: Ești atât de frumoasă, ar trebui să fii model, dar ea nu mă credea”, a povestit mama. Astfel, pentru a-i demonstra că are dreptate, Iullia a luat atitudine și a început să-i facă în fiecare zi fiicei sale poze profesionale, pe care apoi le posta pe Instagram ca să-i demonstreze cât e de frumoasă.

Fotografiile cu ea au avut un adevărat succes pe rețeaua de socializare, iar de atunci în fiecare zi are câte 200 de followeri noi pe pagina ei, care îi urmăresc pozele, ea devenind o adevărată vedetă pe rețeaua de socializare. „Katya a început să se exprime în imagini. În fața camerei imediat a început să pozeze dezinvolt, i-a crescut încrederea în ea și a uitat cât e de rușinoasă. 99% din comentariile pe care le primește sunt pozitive, în timp ce restul de 1% sunt nepotrivite”, a spus mama pentru Daily Mail.  „Comentarii precum ce corp frumos ai, nu ar trebui spuse unor copii”, a mai precizat ea.

Iuliia a fost uimită când diverse companii i-au oferit haine pentru pictoriale pentru a le promova produsele pe Instagram și speră ca într-o zi fiica ei să ajungă un nume celebru în modă.

Citește și: