Vezi cum iubitul tău flirtează cu altă femeie. Nu e ușor. Există bărbați pentru care o parteneră nu înseamnă o frâna pentru a flirta cu alte femei. Unii vor să meargă mai departe, dar alții o consideră doar ca pe o distracție.

Dacă tocmai ai fost martora unui astfel de eveniment, este greu și poate reacționezi greșit. Chiar dacă iubitul tău flirtează cu altă femeie, o criză de nervi nu va rezolva problema. Află de la psiholog cum să-i spui că te-a rănit și ce poți face pentru a preveni astfel de situații.

Citește și: O alta încearcă să-ți seducă partenerul…

Iubitul tău flirtează cu altă femeie. Discută cu el după aceea

Este bine ca după incident să discuți sincer și deschis cu el. Spune-i ce te-a deranjat și de ce. Este normal ca, odată cu înaintarea în timp a căsniciei, să fim atrași fizic de alte persoane, dar nu este în regulă să acționăm ca atare. Fiecare cuplu își stabilește limitele de funcționare. Unii tolerează foarte puțin și fac scene de gelozie și scandaluri care duc la erodarea căsniciei. Există și oameni mai deschiși sau mai nepăsători la acest aspect. Astfel, ei închid ochii chiar și la relații paralele în anumite condiții. Totuși, dacă mariajul devine prea deschis, totul poate fi permis și liber. Până la urmă, soții pot observa că au devenit doar amici și nu mai există nimic care să vă lege.

Citește și: Motivele reale ale geloziei și cum poate fi tratată

Stabiliți împreună limitele

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395

”Evident, nu există o rețetă despre cum să te comporți când iubitul tău flirtează cu altă femeie. Fiecare cuplu în parte stabilește, în timp, ceea ce este permis, de ce, cât, cum și în ce condiții. Regulile se fac în funcție de personalitatea partenerilor, dorințele lor, valorile comune, priorități și aspirații. Dar chiar și ”rețeta succesului” și liantul în căsnicie este în continuă mișcare, pentru că personalitățile celor doi, nevoile și dorințele lor, precum și circumstanțele sunt în continuă mișcare / transformare. Astfel, se impune, din când în când, rediscutarea acestor limite,” spune psihoterapeutul Tedy Creștin.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com