Dacă o diferență de doi-trei ani în favoarea ei începe să fie trecută cu vederea una de 10-15 ani ajunge să fie un subiect de bârfă savuros pentru cei din jur și iscă nenumărate semne de întrebare.

Temeri întemeiate sau nu într-o relație cu un bărbat mai tânăr

Există mai ales teama că bărbatul o va părăsi până la urmă pentru una mai tânără. Cristina observă, însă, că această teamă poate exista indiferent de diferența de vârstă dintre parteneri. În plus, în general, ceea ce îi aduce împreună este atracția, indiferent de data nașterii. În unele cazuri, poate fi o problemă, în măsura în care bărbatul își dorește foarte mult copii, dar femeia nu mai este în perioada fertilă. Mulți se gândesc că, în acest caz, femeia a avut inițiativa, ea l-a sedus, dar, de cele mai multe ori, el este cel care face primul pas. Alții sunt de părere că nu este o relație menită să țină, dar există multe astfel de cupluri care stau împreună câțiva ani sau chiar o viață.

Experiențe de viață diferite

Totuși, situația este departe de a fi roz. Apar și anumite probleme cauzate de diferența de vârstă, cum ar fi faptul că cei doi se află în momente diferite ale vieții. Ea este o femeie care știe ce vrea, își poate dori o familie sau un om alături de care să trăiască tot restul vieții. El poate nu-și dorește decât să se distreze. Dacă te afli în această situație, o poți accepta sau nu, ori poți să alegi să aștepți până când el se va maturiza. Bineînțeles că există riscul ca atunci să nu te mai aleagă pe tine.

Gelozie exagerată

Se mai poate întâmpla ca bărbatul mai tânăr să fie mult mai gelos decât unul de vârsta ta. El este încă nesigur pe el și te vede mult mai experimentată, ca urmare, mai capabilă să îți găsești un alt partener dacă el nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. În acest caz, este bine să-l asiguri că-l iubești, să nu flirtezi cu alții în fața lui și să arăți că îl apreciezi.

Sursa foto: 123rf.com