Pe Montana lupta cu cancerul a făcut-o mai puternică, dar i-a schimbat și destinul. După ce a trecut prin două încercări extrem de grele, ea a înțeles care este menirea ei și ce va face de acum încolo.

Avea doar doi ani, când a fost diagnosticată pentru prima dată cu o formă rară de cancer. A făcut timp de un an chimioterapie în spitalul Aflac din Atlanta și a reușit să învingă boala și să se bucure de o viață normală, ca orice copil de vârsta ei. Însă, la vârsta de 15 ani a primit iar o veste cruntă.

La 15 ani, cancerul a revenit

Montana BrownSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cancerul a revenit și a fost nevoită să urmeze din nou ședințe chinuitoare de chimioterapie. Însă, nu s-a lăsat nici de data asta și a luptat cu tărie până a reușit iar să învingă această boală necruțătoare. Pentru că aceasta și-a petrecut o mare parte din copilărie prin spital, care i-a fost ca o a doua casă, ea a fost cucerită de felul în care o tratau și grija ce i-o purtau asistentele, fapt pentru care a decis că atunci când va fi mare să fie și ea un om la fel de bun ca ele. Și asa s-a întâmplat.

Citește și: Un cântăreț celebru a ajuns de urgență la spital. A fost lovit de o mașină

Lucrează în spitalul în care a fost tratată

De două săptămâni, Montana lucrează chiar în spitalul în care a fost tratată de fiecare dată de cancer. Ea a absolvit recent cursurile de la universitatea din Augusta, Georgia, și a devenit asistentă cu specializare în oncologie. ”Asistentele de aici erau extrem de iubitoare, atente și săritoare. Dragostea pe care mi-au arătat-o mie și familiei mele în perioadele acelea dificile m-a ajutat enorm și m-a făcut să vreau să fiu la fel ca ele”, a declarat tânăra. Mai mult, unele dinte femeile care au avut grijă de ea, încă mai lucrează aici și au primit-o cu brațele deschise și cum i-au devenit colege.

Brown susține că faptul că a avut cancer o ajută să-i înțeleagă mai bine pe copiii care suferă de această boală și poate să creeze o legătură specială cu ei, pentru că ea este o sursă de inspirație pentru ei și dovada clară că pot învinge această afecțiune necruțătoare.

„Nu mi-am imaginat niciodată că la doar 24 de ani îmi voi atinge cel mai măret vis,  acela de a lucra la spitalul unde am fost tratata când eram copil”, a scris aceasta pe Facebook.

Citește și: