Într-o discuție antrenantă, Andrei Dunuță încurajează ieșirea din zona de confort și spargerea tiparelor, pentru că doar așa începe cu adevărat magia dezvoltării propriului potențial.

În premieră, Andrei Dunuță, fondatorul unui show de public speaking, prezintă o nouă filozofie de vânzări, bazată pe „arta de a nu vinde”, care reflectă inteligența emoțională a publicului, care a învățat să vadă esența din spatele ambalajului frumos împachetat.

Încrederea, cea mai importantă

Având la activ mii de ore de couching în arta vorbitului în public cu manageri de top din mediul de business, Andrei Dunuță consideră ca „încrederea” este cel mai bun instrument în orice conversație, personală sau profesională.

Unul dintre punctele cheie dezbătute în cadrul podcsatului de către Andra Pitican și Andrei Dunuță este modul în care ne prezentăm la un interviu. Andrei, care promovează vorbitul în public ca instrument de creștere a încrederii și de identificare a noilor lideri, vine cu tips & tricks pentru un interviu reușit și evidențiază că interviul este despre așteptările angajatorului de a te pune in pielea lui și de a răspunde nevoilor lui. Cu siguranță aceasta este una dintre ideile ce merită reținute și care ne poate schimba optica la interviu și întreg unghiul din care privim lucrurile. De aici se pot declanșa schimbări (în bine) pe care nici nu le intuiai.

Plecând de la propria poveste de succes, Andrei accentuează importanța schimbărilor din viața personală care se reflectă în cea profesională și că dinamica profesională în 2023 pleacă de la premisa ca oamenii caută ”Poveștile din spatele cifrelor”.

Vezi și alte sfaturi care te vor ajuta să pui în lumină în interacțiunile cu ceilalți în video-ul următor:

Brandul personal e crucial

“Este important este să ne dezvoltăm abilitățile sociale, creativitatea și persuasiunea care duc la creșterea brandului personal, a leadershipului unei organizații sau a salariului.

Brandul personal este ce spun oamenii despre tine când nu mai ești în încăpere și nu ține doar de social media. Toți avem un brand personal, indiferent de vârstă sau job. Iar ce spun o oamenii despre noi putem controla până la un punct. Mesajul se aliniază cu misiunea personală. Întrebarea este ce mesaj expun” , atrage atenția Andrei Dunuță, maestru în “arta” vorbitului în public și antrenor de vânzări.