A făcut asta cu bună știință tocmai femeia care le-a dat viață, Crystal Kindle, în vârstă de 39 de ani.

Totul a început când femeia a decis să-i facă uneia dintre fiice poze nud și să le trimită unui bărbat, Ronald Payne, care plătea pentru acest serviciu. Numai că foarte curând imaginile nu au mai fost de ajuns pentru pedofil, așa că Crystal a dus-o pe mezina sa, în vârstă de numai 12 ani, acasă la bărbat. Deși s-a opus, fata a fost abuzată sexual, violată. Totul, cu știrea mamei.

Apoi, Payne i-a spus că poate ar fi mai bine să o aducă pe cealaltă fiică, care avea 15 ani la acea vreme. Povestea s-a repetat și cu aceasta.

Pare un scenariu de film prost, prea crud să semene măcar puțin cu realitatea. Însă totul e veridic. Bărbatul care le-a abuzat pe fete, Payne, a ajuns la închisoare, unde va sta 30 de ani. Cât despre mamă, la tribunal, aceasta a recunoscut toate acuzațiile ce i se aduc. Printre acestea: faptul că și-a forțat fetele să se prostitueze, că banii câștigați au fost folosiți pentru a-și cumpăra drogurile zilnice.

Femeia a pledat vinovată inclusiv la acuzația de viol, trafic de persoane și multe altele. Cauțiunea ei a fost stabilită, pe bună dreptate, la suma de 750.000 de dolari, iar la sfârșitul lunii martie își va afla și sentința. Ea riscă nu mai puțin de 129 de ani în închisoare și va trebui să plătească suma de 225.000 de dolari.

Și-a abuzat propriul bebeluș și a filmat totul

Oricât ar părea de trist, cazul nu e unul singular. Recent, o altă americancă a ținut prima pagină a gazetelor, după ce s-a aflat că și-a abuzat fiica de numai un an și 4 luni. A filmat totul, iar imaginile au fost trimise unui bărbat întâlnit online.

În cadrul anchetei, femeia a declarat că, inițial, bărbatul i-a cerut să filmeze când îi schimbă scutecul celei mici. Apoi, însă, ”clientul” a început să ceară din ce în ce mai multe imagini, pe care le-a și primit. Așa a ajuns femeia să-și abuzeze propriul bebeluș.

Soțul ei a fost cel care a găsit imaginile și i-a cerut socoteală. Într-un târziu, femeia a anunțat poliția și a povestit totul, pentru a obține o sentință cât mai blândă. Chiar și așa, va trebui să stea 25 de ani la închisoare pentru faptele sale. Cât despre fetița sa, aceasta a rămas la tată.

Vezi și Poveste emoționantă: A reușit să scape din infern, din comunitatea mormonă în care soțul, văr primar, o abuza de la 14 ani și avea toate drepturile asupra ei

Citește și: