Programul Litoralul pentru toți septembrie 2017 aduce reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopti. Programul Litoralul Pentru Toți se desfășoară, de obicei, în perioada 3 mai – 14 iunie și  1 septembrie – 15 octombrie. În cadrul lui vei găsi oferte pentru hoteluri de 2, 3 si 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc. Acestea au pachete turistice de șase nopți de cazare cu prețuri începând de la 199 Lei/persoană/sejur.

Programul Litoralul pentru toți septembrie 2017 – prețuri la fel de mici ca în mai

Programul Litoralul pentru toți septembrie 2017 a început de la data de 28 august și se derulează până pe 1 octombrie. Dacă vremea va permite, el se va prelungi, informează site-ul evz.ro.

Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea programului Litoralul pentru toți septembrie 2017 beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia din primavară 2017”, menţionează Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie tarifele maximale pentru această ediţie la sejur 6 nopţi/persoană ajung până la 205 lei la Hotel 1*, fără mic dejun, 235 lei / la Hotel 2*, fără mic dejun, 265 lei la Hotel 3*, fără mic dejun, 315 lei la Hotel 2* cu mic dejun, 425 lei la Hotel 3* cu mic dejun, 485 lei la Hotel 4*, cu mic dejun, 605 lei la Hotel 5 *, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pentru această ediţie ajung la 159 lei de persoană pentru un Hotel de o stea, fără mic dejun, şi merg până la 469 lei pentru un Hotel de 5 stele cu mic dejun.

“Sejurul minim este de 6 nopţi, dar se pot valorifica şi sejururi mai mari de 6 nopţi. Pentru prestatorii care oferă servicii de cazare cu mic dejun sau all inclusive, valoarea mesei va fi stabilită de fiecare prestator în parte. Sejururile achitate nu sunt transmisibile şi nu se permite restituirea sumelor plătite decât în condiţiile legii. Oferta va fi valorificată numai prin agenţiile de turism, relaţia contractuală realizându-se între agenţie şi turist, respectiv între hotel şi agenţie. Referitor la tarifele practicate, menţionăm că FPTR propune păstrarea tarifelor de la ediţia precedentă, precum şi diferenţierea pe fiecare categorie de clasificare şi între staţiunile din nordul şi sudul litoralului’, menţionează Federaţia.

Taxele locale se achită separat, de către turist, la recepţia hotelului.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com