Deci, cum să-l atragi fără ca să pară că faci un efort pentru asta? Ei bine, nu te lua neapărat după prietena care spune că ar trebui să arăți ”neajutorată”. Deși, într-adevăr, nici femeia care le știe pe toate și poate să facă totul nu e prea seducătoare. Dar ar trebui să te concentrezi pe a fi ”premiul” pe care el și-l dorește și după care aleargă.

Femeile-vânător nu au succes

Multe femei ”pun ochii” pe un bărbat care le place și care încă nu le-a remarcat. Încearcă să îi trezească atenția. Citesc articole despre cum îl pot cuceri, încearcă diverse stratageme. Uneori, ajung chiar să-i declare dragostea. Altele sunt mai subtile. Îl urmăresc, îi analisează acțiunile. Încearcă să apară în fața lui ca din întâmplare. Dar asta le transformă pe ele în vânători și pe el în vânat și astfel își pierde interesul.

Fii ”premiul” cel mare

În schimb, te poți concentra pe a fi ”premiul”, pe care și-l dorește, după care aleargă și care este greu de cucerit. În plus, concurența e acerbă! Femeile care fac asta, își îndreaptă atenția spre ele însele și spre ceea ce le face să se simtă împlinite. O femeie care are un job care îi place sau/și face ceva interesant în timpul liber, este împăcată cu ea însăși și își cunoaște calitățile, se bucură de viață, o astfel de femeie, pur și simplu, va străluci și va atrage atenția. Cei din jur remarcă asta și vor să fie în preajma ta. Iar tu va trebui doar să-l alegi pe cel care îți place.

Pune-te în valoare

Bineînțeles, este loc de îmbunătățiri – atât la exterior, cât și în interior. Nu înseamnă că trebuie să arăți ca un fotomodel, ci să te îngrijești și să pui în valoare cât mai bine calitățile pe care le ai. Sportul te ajută și să slăbești, și să-ți păstrezi sănătatea, dar îți dă și o stare bună psihică. În plus, nu uita că exteriorul e cel care atrage atenția, dar pentru a păstra un bărbat lângă tine este nevoie și de alte calități, cum ar fi inteligența, răbdarea, un spirit cultivat, o personalitate interesantă și – de ce nu? – cunoașterea artei culinare.

Sursa foto: 123rf.com / Antonio Guillem