Convorbire relaxată, nu interogatoriu

Dacă ești printre cele pentru care viața pare că nu are sens cât timp el e plecat, iar când e acasă ai vrea să petreci orice minut liber cu el, află că psihoterapeutul consideră că nu procedezi bine. Chiar dacă tu faci totul pentru ca să fii aproape de el, comportamentul tău va avea efect contrar. În schimb, ”este recomandat să ai o viata independentă, care să îl atragă indirect pe bărbat prin complexitatea și frumusețea ei, iar nu prin control sau verificări. Cred că o convorbire video în care amândoi își povestesc ce au facut și discută despre asta este mai interesantă decât un „interogatoriu” în care el încearcă să dovedeasca cât de „cuminte” a fost”.

Fii o femeie independentă și atractivă

O soție independentă, care face lucruri care o preocupă și arată bine chiar și în absența soțului, este mult mai atractivă decât una care se „agață” cu disperare de partenerul ei și vrea să petreacă orice moment alături de el, plânge când este plecat sau îl controlează obsesiv. Deci, pentru a te asigura că desele lui deplasări nu îl fac să te uite sau să te înșele, ar fi bine să te preocupi, în primul rând, de tine însăți. ”Îngrijește-te, simte-te frumoasă și dorită, flirtează ușor cu soțul tău în cadrul convorbirilor (de preferință video) cu el, arată-i cât de mult îl dorești și îl apreciezi, însă și cât de mult ești și tu dorită și apreciată de cei din jur”, te sfătuiește Tedy Creștin.

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395Folosește gelozia în doză mică

”Într-o mică masură, gelozia este măgulitoare pentru majoritatea bărbaților. Dar atunci când se manifestă în exces și îi împiedică să trăiască așa cum vor, îi va face să se gândească dacă își doresc cu adevărat să continue așa sau este mult prea obositor. În cazul în care relația s-a răcit și tu simți că el s-a îndepărtat, este normal să fii suspicioasă că te va înșela dacă va fi singur într-un alt oraș. Dacă îți dorești să rămâi cu el, îți recomand să găsești modalități de a reconstrui relația. Redescoperiți împreună ceea ce v-a atras unul la celălalt de la început, de ce ați hotarât să ramaneți împreună și ce motive ați mai avea acum să continuați să trăiți alături.”

Sursa foto: 123rf.com