Ești în pană de idei, dar trebuie să trimiți tuturor din lista ta urări de Sărbătoarea Paștilor, pentru că așa se cuvine. Totodată, nu vrei să fie ceva fad sau prea puțin personalizat. Află care sunt trei recomandări de aplicații pe care te poți baza.

Urări de Sărbătoarea Paștilor: Holiday Wishes (Android)

Dacă ai un telefon cu Android la dispoziție și vrei să ai la îndemână o listă cu mesaje cu cele mai frumoase urări de Sărbătoarea Paștilor, atunci aplicația Holiday Wishes este ideală. Deși aceasta pornește inițial cu urări în limba engleză, trebuie doar să apeși pe steag și să apeși pe cel românesc, pentru a comuta la urările de care ai nevoie. De asemenea, aplicația este utilă și cu alte ocazii, cum ar fi de Crăciun, de Revelion, de Dragobete, sau la evenimente mai speciale, cum ar fi nunți sau botezuri, așa că nu strică să o ai în telefonul tău.

Urări de Sărbătoarea Paștilor: Messages Happy Easter (Android)

Aplicația Messages Happy Easter nu este strict pentru mesaje și urări de Sărbătoarea Paștilor, ci pentru felicitări. Aplicația conține o mulțime de imagini tematice despre această sărbătoare, pe care le poți trimite celor dragi, transformând felicitările clasice într-unele digitale. Tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre imagini, apoi să alegi modul în care vrei să o împărtășești cu altcineva.

Urări de Sărbătoarea Paștilor: SMS de sărbători (iOS)

Utilizatorii de iPhone-uri nu sunt lăsați nici ei să-și bată capul. Ei au la dispoziție o aplicație pentru urări de Sărbătoarea Paștilor și pe iOS. Aplicația SMS de sărbători vine cu o interfață simplă și îți pune la dispoziție o mulțime de mesaje cu care să-i bucuri pe apropiați. Firește, aplicația vine și cu mutle alte urări, pe lângă clasicele mesaje de Paști, astfel că ai de unde alege, fie că ai nevoie doar acum de aplicație, fie că vrei să trimiți mesaje și de alte sărbători importante.

Citește și: Cum să ai o masă bogată de Paști, chiar dacă nu stai bine cu banii

Sursa foto: 123rf.com