5 idei trăsnite de farse de 1 aprilie. ”Ți-au rămas pantofii mici!”

Trezește-te mai devreme dimineața și pune șervețetel sau vată în capătul pantofilor. Dacă ai musafiri, poți să-ți faci de lucru cu încălțămintea lor. Oamenii își vor pune pantofii și nu vor înțelege de ce nu le mai vin. După aceea, fii bună și spune-le ce ai făcut. Nu-i lăsa să plece așa pentru că încălțămintea nepotrivită poate provoca boli.

5 idei trăsnite de farse de 1 aprilie. Insecte amenințătoare

Te poți inspira pentru ideile trăsnite de farse de 1 aprilie și de la magazinele cu obiecte pentru farse. Poți folosi gândaci falși de cauciuc. Dar poți să-ți uimești complet familia făcând ceva mai realist decât un gândac de cauciuc fals. Imprimă pe hârtie imagini ale insectelor, apoi lipește-o pe interiorul unei lămpi. Când lampa se aprinde, va arăta ca și cum ar fi un gândac uriaș înăuntru.

Citește și: Alte 7 idei de farse de 1 Aprilie. Păcălește ca să-ți meargă bine anul acesta!

5 idei trăsnite de farse de 1 aprilie. Suc care nu curge

Oferă-le oaspeților sau familiei sucuri pe care le vei avea preparate dinainte. Prepară următoarea rețetă de jeleu colorat. Îți vei servi invitații cu aceste pahare de jeleu pretinzând că este un cocktail. După ce vor încerca în zadar să bea, le vei oferi și lingurițe pentru a consuma produsul.

5 idei trăsnite de farse de 1 aprilie. Mesaje pe hârtie igienică

Răvașele sunt ceva demodat. Scrie mesaje pe hârtie igienică pe la mijlocul rolei, apoi înfășoară-l la loc, ca și cum ar fi nou. Pe măsură ce se hârtia, vor apărea și mesajele aleatoare.

5 idei trăsnite de farse de 1 aprilie. Schimbul de îmbrăcăminte

Această farsă îți va lua mai mult timp, dar este amuzantă. Când nu sunt ceilalți acasă, schimbă-le hainele între ele în locurile în care se află în dulap. Atunci când se vor repezi dimineața să se îmbrace, vor fi uimiți să constate că au slăbit sau s-au îngrășat peste noapte.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com