Iaurtul, un superaliment pentru organism

Iaurtul este considerat un superaliment pentru organism. Este eficient mai ales pentru femei căci le protejează de infecții genitale.

Iaurtul este bun pentru imunitate, răceli, infecții, după tratamentele cu antibiotice și alte medicamente.

12 alimente alcaline care previn obezitatea, cancerul și bolile de inimă

Iaurtul previne osteoporoza, căci care forsfor, calciu și vitamina D, previne cancerul de colon căci controlează dezvoltarea de celule.

Despre iaurt se cunoaște și că ajută digestiei, constipației, infecțiilor intestinale.

Este eficient și în dietele de slăbire, deoarece oferă senzația de sațietate.

Un iaurt pe zi, natural, ar putea preveni multe probleme de sănătate. Cu cât conține mai puțini conservanți și arome, cu atât este mai bun.

Flora bacteriană intestinală are nevoie de refacere. Iată cum

Iaurtul sau kefirul – care este mai sănătos

Kefirul are grijă de flora intestinală

Oferă corpului numeroase substanțe nutritive, proteine, vitaminele A, B, D, acizi folici, calciu, fosfor, magneziu, fier, iod.

Conține și probiotice ce au grijă de flora intestinală, de imunitate, luptă împotriva bolilor, a cancerului, întărește sistemul nervos, scade tensiunea și colesterolul.

Kefirul elimină toxinele din organsim, și poate fi consumat fără probleme de cei cu boli infecțioase ale tractului gastro-intestinal, boli ale sistemului cardiovascular.

Este eficient și în cazul persoanelor ce au o aciditate gastrică mai scăzută, în caz de insomnie, stări de nervozitate, colesterol crescut, intoxicații alimentare, menopauză.

Poate fi integrat în prepararea multor rețete culinare, dar și cosmetice.

Este recomandat și femeilor însărcinate, datorită vitaminelor din compoziție, dar și copiilor.

Consumați zilnic un pahar de kefir pentru a avea un organism sănătos.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto