Află mai jos motivele pentru care tinerii nu mai sunt atrași de bustul generos și care sunt trăsăturile speciale ale femeii râvnite în prezent!

Ce trăsături apreciază generația milenialilor la o femeie

Majoritatea tinerilor cu vârste între 18 și 24 de ani care intră pe site-uri pentru adulți caută femei naturale, în timp ce persoanele între 55 și 64 de ani preferă femeile cu decolteu mai generos, arată datele obținute în urma unui chestionar online realizat pe platforma Pornhub.com.

Falsitatea nu este deloc apreciată de generația milenialilor, care caută acum femei cu sâni cât mai mici, care să nu iasă în evidență. Comparativ cu anul 2013, când sânii falși, măriți artificial, erau la mare căutare pe site-urile de acest gen, prezentul este complet diferit, tinerii preferând să admire un decolteu mai puțin dotat.

Iar scăderea popularității sânilor mari se observă și în cadrul clinicilor de estetică. În ultimii ani s-a observat o scădere cu 20% a solicitărilor de mărire de sâni, potrivit British Association of Aesthetic Plastic Surgeons (BAAPS).

„A fost ceva în tendințe. Toată lumea voia să arate ca Pamela Anderson, dar asta a trecut, nu mai este la modă. Oamenii sunt mult mai realiști acum. Probabil nevoia de atenție și de unicitate a dus la această scădere în popularitate a sânilor mari”, a declarat pentru The Telegraph Jackie Lewis, chirurg plastician.

Faptul că multe femei au apelat la intervenția de mărire a sânilor contribuie la acest declin. Multe tinere, ale căror mame probabil au sânii măriți artificial, doresc să fie diferite și au trecut la următorul nivel, cel mai dezirabil: naturalețea. Aceasta conferă unicitate fiecărei femei, indiferent de trăsăturile feței sau de forma corpului, și tocmai aceste lucruri asigură diversitatea, după care tânjesc majoritatea bărbaților.